2777
2789
عنوان

داستان غمگین من

125 بازدید | 11 پست

با یکی بودم شرایط ازدواج نداشت 

بهش گفتم صبر کن با هم درستش میکنیم ۲.۳ سال حرف ازدواج نزن بزار باهم کار کنیم شرایط اوکی کنیم 

گوش نکرد رف زن گرفت بعد زنگ‌زد گف خیلی دوست دارم ولی شرمنده 

دیروز با زنش تومحلمون بودن واس خرید جشن عقدشون 💔

اصلا پسره اینجایی نیسا از قصد اومده محله ما 

چقدر آدما کثیفن چقدر بی وجدان 

ی لحظه ک دیدمش چشام سیاهی رف سریع خودمو رسوندم خونه 

همچین آدمی غیر ممکنه خشبخت شه مطمئنم جواب کارایی ک داره با من میکنه رو پس میده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

واقعا متاسفم عزیزم حتما خیلی ناراحت شدی من قبلا تو این شرایط بودم خیلی سنگینه مخصوصا اگه اطرافیان از احساساتت خبر هم داشته باشن 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

به شما میگفت شرایط ازدواج ندارم الان ازدواج کرده؟

ن ن نمیگف میگف بیام خاستگاری

من بهش گفتم صبر کن بزار شرایط درس کنیم 

اخه با باباش همش دعوا میکرد بابای پولداری داشت بهش گفتم اگ بابات حمایت میکنه اوکیه 

گف نهه گف من خودم گفتم پس اگ اینجوریه ۲.۳ سال وایسا کار کنیم باهم اوکی کنیم شرایطو 

رف زن گرفت اللن برا اون تالار میگیره و مطمئنم باباش داده ب من رسیدنی میگف با بابام دشمنیم 

اصلااا اینا مهم نیسسس اینکه بی وحدااااان حداقل تو ک تموم کردی چرا میای محله ما برا خرید

بخدا از قصد اومدهههه 

واقعا متاسفم عزیزم حتما خیلی ناراحت شدی من قبلا تو این شرایط بودم خیلی سنگینه مخصوصا اگه اطرافیان از ...

اره دعا کن برام 

وفتی عقد کرده اونقد رفتم سمتش گفتم نکن 

آبجیش فهمید اومد جلو کل فامیل آبروی منو برد 

پس کو عدالتتتت؟؟کو خدای من

اره دعا کن برام وفتی عقد کرده اونقد رفتم سمتش گفتم نکن آبجیش فهمید اومد جلو کل فامیل آبروی منو برد پ ...

عدالت خدا به عمر منو تو قد نمیده الکی دلتو خوش نکن 🥲🥲

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است