2777
2789

حداقلش اینه که پسرا دروغ و دغل و دورویی بلد نیستن حسود نیستن خاله زنک و دهن لق نیستن قابل اعتماد تر از دخترا هستن 

پسرا هیچوقت بخاطر دختر رفیقای خودشونو نمیفروشن معرفت واسشون مهمتر از جنس مخالف هست درصورتی که دخترا چشم دیدن خوشحالی رفیقشون ندارن خودشونو به آب و آتیش میزنن تا اون پسره رو از چنگ دوستشون دربیارن یا خیلی راحت جنس مخالف رو به معرفت و رفاقت ترجیح میدن 

من خودم به شخصه از یه جایی به بعد تصمیم گرفتم رفیق فقط پسر داشته باشم چون رفیقای دختر هم خیلی توی قیافه هستن هم به شدت دو رو و دروغگو و حسود هروقت ازم کاری خواستن با جون و دل انجام دادم ولی وقتی خودم بهشون نیاز داشتم یه آدم دیگه میشدن بهونه الکی میاوردن یا کلا غیبشون میزد درصورتی که رفیقای پسرم هروقت بهشون احتیاج داشتم آب دستشون بود زمین میذاشتن میومدن کمکم

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرا معرفتشون بیشتره ولی کلا تو فرهنگ ما به نظر من پسرا هم اصلا قابل اعتماد نیستند 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
هرچی گفتی همشون اشتباه آدم فروش ترین پسرابستگی به آدمش داره دختره خوبم هست پسر خوبم هست و بلعکس

تاحالا چندتا پسر دیدی که پارنتر دوستشون رو بر بزنن؟ اونا هیچوقت همچین کاری نمیکنن

یا چندتا برادرزن و داماد دیدی که رابطه شون عروس خواهرشوری باشه؟ چندتا باجناغ دیدی که مثه جاریا بهم حسادت کنن؟

تاحالا چندتا پسر دیدی که پارنتر دوستشون رو بر بزنن؟ اونا هیچوقت همچین کاری نمیکننیا چندتا برادرزن و ...

همین بابای خودم با شوهر خاله هام🤣

وا خواهر یه چیزایی میگیا😐همه چیزایی که گفتی رو دیدم

I'm just girl 🎀
چون بیشتر با دختر در ارتباطیم😐

نه اتفاقا برعکس

من همیشه از اول زندگیم با پسر بیشتر درارتباط بودم تا دلت بخواد رفیق پسر داشتم ولی رفیق دختر از انگشتای دست بیشتر نمیشه

ولی از همون معدود دخترا ضربه بیشتری زدن

من حاضرم تمام اون هایی که در مورد خانمها گفتی به جون بخرم، ولی بازیچه یه مرد عوضی نشم که کم هم نیستن ...

همون دخترا بیشتر از پسرا تورو بازیچه خودت میکنن و شان و حیثتت به باد میدن