2777
2789
عنوان

متاهلا یه سوال

124 بازدید | 19 پست

برا از بین بردن گرمی بیش از حد همسر چی پیشنهاد میدین؟؟طبع همسرم خیلی گرمههه 

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اریپیپیرازول 🤣 (قرص ضدجنون هست که نیاز جنسی رو صفر میکنه

نه بابا؟؟عوارض داره؟فک نکنم زیر بار بره بخوره مردک

‏پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید! ⁩
برو یه عطاری خوب یا تو نت سرچ کن

روم نمیشه عطاری برم گوگلم سرچ نکردم تو سایت بودم یهو اینجا تاپیک زدم

نه بابا؟؟عوارض داره؟فک نکنم زیر بار بره بخوره مردک

نه بابا نهایت عوارضش تو بزرگسالا سردرد و یبوسته 

با چایی نبات بده بخوره راحت شی 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
نه بابا نهایت عوارضش تو بزرگسالا سردرد و یبوسته با چایی نبات بده بخوره راحت شی

دمت گرم

ببینم راضی میشه بخوره یا تو ابمیوه بدم ب خوردش

یا برو یه دکتر زنان یا ماما یا ارولوژ بپرس .

روم نمیشه اونجا برم تو سایت گفتم برحسب تجربه شاید کشی راهکاری داشته باشع