2777
2789
عنوان

اینهایی ک توی دیوار هستند از زیر بوته دراومدن

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 19 پست
اخه من حضوری میفروشمبه نطرت با سلام میخرند؟تا بخوان کار من رو پیدا کنن تو سایت ب این بزرگی طول میکشه

با سلام هم یه بازاره دیگه .خیلی با درو پیکر تر از دیواره  بازم هر طور صلاح میدونی 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
زیر تبلیغت بنویس اقا هستم و پروفایلت رواسم مردونه بذار

بعد اونوقت خانما مزاحم میشن

خواهرم لباس مردونه گذاشته بود. نگم براتون...

خانما پیام میدادن عکس لختی میفرستادن براش🤦‍♀️😑🤣🤣🤣

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم چند وقت پیش یه آگهی کتاب رو، به خدا قیمت پرسیدم فقط

بعد قیمت رو یه جوری پایین گفت و با ارسال رایگان که من شک کردم پیگیر خرید نشدم

چند روز بعد پیام داده هرچی لایق خودش و خانوادش بود گفته که چرا قیمت می کنی نمیخری😐

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
منم چند وقت پیش یه آگهی کتاب رو، به خدا قیمت پرسیدم فقطبعد قیمت رو یه جوری پایین گفت و با ارسال رایگ ...

من هیچی نمیگم خیلی اذیتم میکنن

روزی صدتا عکس میفرستم نکاه میکنن میرن 

یه تشکر یا نمیخوام نمیگن

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨
من هیچی نمیگم خیلی اذیتم میکننروزی صدتا عکس میفرستم نکاه میکنن میرن یه تشکر یا نمیخوام نمیگن

کلا آدمای مریض و معلوم الحال تو دیوار زیادن

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃