2777
2789
عنوان

برم با مدیر مدرسه دخترم حرف بزنم خیلی عصبی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7293 بازدید | 109 پست

بنظرم یکم صبر کن

یکهفته که گذشت از گل دخترت بپرس شرایط چطوریه

اگه خیلی هم بری مدرسه خوب نیست شاید مسائل جدی تر پیش بیاد

یکم بگذره

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنید🙂‍↔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چکار به این چیزا دارید خوب قدش بلنده نمیشه که جلو بشینه اتفاقا اون عقب خیلیم خوبه کسی پشت سرش نی ...

همین تنها نشستنش بیشتر اذیتم میکنه چون میدونم دخترم به عشق داشتن دوست پیدا کردن میره مدرسه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اگرر خیلیا طرز فکر شمارو داشتن الان. هیچکس اواره نبود💖الان ب ی جایی رسیده بودن ایشالله ک موفق باشه

مرسی عزیزم ❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دوست داشتی میز اول مینشست ولی قدش خیلی کوتاه میبود؟😂🫤برو خداروشکر..چن روز دیگه هم دوست پیدا میکنه ...

نه ولی گاهی بیاد جلو به قول دوستان مثلا زنگ های هنر 

بله عزیزم درک می کنم شنبه حتما برید صحبت کنید همان طور که اون ها برای پول گرفتن ملاحظه ای ندارن شما ...

دقیقا عزیزم ممنون ازت عزیزم همین رو بهشون میگم

پسرم منم غیر انتفاعی هست چرخشی جای بچه ها عوض میشه فقط جلوی دخترت حرفی نزن حساس میشه

بله حتما 

نه عزیز دلمدشمنی ندارمتاپیکای قبلیت ببینشما حتی نتونستی حس‌کافی بودن به بچه ت بدیهی از خودش بدش میاد ...

خیر دختر من کمال طلب هست تو بهترین شرایط هم ناراضی هست شاید علتش تک فرزند بودنش باشه 

خیر دختر من کمال طلب هست تو بهترین شرایط هم ناراضی هست شاید علتش تک فرزند بودنش باشه

باید ببریش مشاور

هیچکس به دلش راه نمیاد تو آینده شما هم همیشه کنارش نیستی 

من با شناختی که از دخترم داشتم از اول گفتم قدش بلنده اما شده میز یکی  مونده به آخر‌ بشینه و رو این موضوع تاکید داشتم

ولی دخترم مشکلی داشته باشه میبرمش مشاور بارها بردم و مسائلش حل شده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

نه ولی گاهی بیاد جلو به قول دوستان مثلا زنگ های هنر

ببین پسر من قد بلند بود ولی مرتببب معلم جای همه بچه هارو عوض میکرد..حتی یک ماه پسرم میز اول نشست .معلم بالای ده بار تو طول سال جای بچه هارو عوض کرد ....این روش همه مدرسه ها هست ‌.تازه پسرم مدرسه دولتی میره

۶۰ میلیون خرج کردی برا مدرسه دخترت؟؟؟؟؟ درامدتون چیه ؟ بانک زدی؟ عجب بعضیا ولخرجی های افراطی بی مورد ...

مدرسه غیر انتفایه کجاش عجیبه

نگا به بی پولی خیلیا تو سایت نکن

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
اره اما باید حداقل هفته ایی یکبار بیاد جلو‌ تا احساس بدی بهش دست نده اینطوری از قدش هم‌ متنفر میشه

اخه چرا عزیزم؟به دخترت اعتماد به نفس بده بگو چقد خوش قد و بالاییو اینا این حساسیتی که داریو برطرف کن وگرنه به دخترتم منتقل میشه.ما همیشه قد بلندامون ته کلاس میشستن البته منم که قدم متوسط بود خیلی وقتا ته میشستم خیلی ارامش بیشتری داری معلم هی نمیاد بالا سرت یه جم بخوری بهت تذکر نمیده

برای بغل دستی هم دخترت میره تو اون کلاس دوست پیدا میکنه دوستش میاد پیشش میشینه.نگران نباش

2810