2777
2789
عنوان

برم با مدیر مدرسه دخترم حرف بزنم خیلی عصبی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7293 بازدید | 109 پست

اگ قدش خیلی بلنده کا باید آخر بشینه

چون بعضی ها زیادی ریز هستن

یا صندلی تکه بزار کنار دیوار جلو بشینه

خودتو ناراحت نکن

منم چندسال آخر بودم

خیلیم عالی بود

مهم اینه درسش خوب باشه 

🩵💙💙🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا اگه غیر انتفاعی فرستادید فکر نکنید تو تمااااااممم مسائل مدرسه و آموزش و ...  باید دخالت کنید به مدرسه اعتماد داشتید که فرستادید پس این مسائل رو بزارید به عهده مدرسه

وا😐 خب همه همین بودن من خودم عقب میشستم

بقیه هم هزینه نکردن ک بچه هاشون تخته نبینن 

وقتی بچه شما میاد جلو اونایی ک چشاشون ضعیفه قداشون کوتاهه نمیتونن ببینن درسم خوب یاد نمیگیرن !

مگ حتما باید بغل دستی داشته باشه

اتفاقا بزرگ تر بشه میگ کاش بغل دستی نداشتم‌ راحت تر بودم 

گاهی جلو بشینه؟ مگه اتوبوسه

حاها باید تا اخر سال تعیین بشه و عوض نشه بچه نظم یاد بگیره

با اون قدش انتظار داری بچه های کوتاه تر کور شن که دختر شما تنهاس؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

نه اگر قد بلند جلو بشینه اونی که کوتاه تر چجوری ببینه

باید گاهی بیاد جلو خب نه همیشه اینطوری آخر کلاس تمرکزش ازدست میده بازیگوشی میکنه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

معلما بچهارو تو طول سال چرخشی جابجا میکنن خیلی حساسیت به خرج ندین و جلو بچه بازگو نکنین که اونم حساس بشه ولی اگرخودشم گفت اونوقت به معلمش بگین گاهی جابجاش کنه تا با بچهای دیگه هم دوست بشه 

دختر منم قدش همیشه از همکلاسی هاش بلندتره و عقب میشینه معمولا ولی به معلماش که میگفتم، گفتن جابجا میشن و همیشه یکجا نمیشینن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

به نظرم آخر نشستن تحقیر نیست،رو اعتماد به نفس دخترتون کار کنید تا بدونه قد بلند ویژگی خوبیه و همین اونو خاص میکنه...اینجوری برای یه عمر دیگه نیازی نیست با کسی صحبت کنید،رفته رفته دوست پیدا میکنه و تنهام نیست.

2810