2777
2789
عنوان

لکه بینی چند ماه بعد از زایمان

289 بازدید | 47 پست

سلام بچه ها خوبین. 

من هفت ماه از زایمانم میگذره هنوزم تو ماه لکه بینی دارم گاهی. دو روز هست جند روز نیست. میخواستم ببینم کسی اینجوری بوده؟ دارو هورمونی ام نمیتونم بخورم. ینی به درد نمیخوره اصلا. 

خیلی شرایط بدیه ادم بلاتکلبفه. 

شیر خوذمم میدم کامل

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان سه سالشه... خب عزیزم برو دکتر مشکل جدی برات پیش نیاد

اوهوم باشه. 

شما شیر خودتو میدادی؟ خواب بچت شب چطوری بود. بچه ها بزرگتر میشن راحت تر میشه یا سختتر. دختر من اول با فرنی و حریره شرو کرد. الان تازه نیخواد سوپ بخوره. گاهی شبا خیلی بیدار میشه خیلی اذیتم. 

اوهوم باشه. شما شیر خودتو میدادی؟ خواب بچت شب چطوری بود. بچه ها بزرگتر میشن راحت تر میشه یا سختتر. د ...

بله عزیزم شیر خودمو دادم خوابش خوب نبود تقریبا باید علتشو بفهمی. من پسرم آلرژی تنفسی داره شبا اذیت میشد یه موقع دندون در میاره یه موقع خوب سیر نشده یه موقع رفلاکسه، یه موقع یه حرکت جدید یاد میگیرن بدون هیچ مشکلی یه مدت خوابشون بهم میریزه. مثلا قلت زدن نشستن و..‌. ادم وقتی بچه دار میشه دیگه هیچوقت نمیتونه زندگی قبلیو بکنه چون همه چی تحت تاثیر قرار میگیره. مثلا من میگفتم دندوناش کامل در بیاد راحت میشم یا واقعا خسته میشدم از شیر دادن چون واقعا وابسته بود و زیاد میخورد و... میگفتم از شیر بگیرم راحت میشم، بعد گفتم از پوشک بگیرم و... هی ادامه داره چالشا عوض میشن ولی هستن کماکان... شما باید خودتو قوی کنی و سعی کنی بچتو مستقل بار بیاری

بله عزیزم شیر خودمو دادم خوابش خوب نبود تقریبا باید علتشو بفهمی. من پسرم آلرژی تنفسی داره شبا اذیت م ...

درسته. یه چیزی درست میشه یه چیز دیگه خراب. مثلا میگم خواب شبش خوب بشه من بتونم بخوابم فقط. ولی واقعا اینم درست بشه میره برا چالش بعدی. یا مثلا میگن سختترین دوران. دوران نوزادیه بعد بهتر میشه. نمیدونم. من هنوز نتونستم عادت کنم. شرایط روحیم به روزایی خیای بهم ریختس. 

مرسی کامل گفتی. 

درسته. یه چیزی درست میشه یه چیز دیگه خراب. مثلا میگم خواب شبش خوب بشه من بتونم بخوابم فقط. ولی واقعا ...

اخی اره یادمه منم خیلی اذیت بودم شما کاری که میتونی بکنی روزا هم می‌خوابه استراحت کن کار خونه همیشه هست بی خیال باش. بعد اگه میتونی پیش همسرت یا خانوادت بذارش برو بیرون برو خرید آرایشگاه و... نذار افسردگی بگیری. من  هنوزم افسردم سر اون سختیا

اخی اره یادمه منم خیلی اذیت بودم شما کاری که میتونی بکنی روزا هم می‌خوابه استراحت کن کار خونه همیشه ...

ینی بهتر نمیشه هیچی؟ الان بچت سه سالشه اون سختیا کم نشده؟؟ 

بچه هایی که شیر مادر میخورن خیلی وابستن به مادر. رسما فقط منو میخواد هیچ کسو نمیخواد. از کنارش برم اونطرف داستان داریم

ینی بهتر نمیشه هیچی؟ الان بچت سه سالشه اون سختیا کم نشده؟؟ بچه هایی که شیر مادر میخورن خیلی وابستن ب ...

ببین من تازه دارم میبرمش مهد چند روزه کم کم بتونه اونجا بمونه تنهایی من بتونم برگردم سرکارم... میدونی هر سنی یه سختی داره الان اصلا مراقب خودش نیست خودشو پرت میکنه اینور اونور هر سری داستان درست میکنه

ببین من تازه دارم میبرمش مهد چند روزه کم کم بتونه اونجا بمونه تنهایی من بتونم برگردم سرکارم... میدون ...

پس نمیشه گفت بزرگتر مییشن بهتر میشه. 

شما جند ماهگی جدا کردی

پس نمیشه گفت بزرگتر مییشن بهتر میشه. شما جند ماهگی جدا کردی

سختیا عوض میشن. از شیر؟ من یکسال و نه ماه از شیر گرفتم. به روش چهار درچهار تدریجی، خیلی خوب بود اصلا سختی برام نداشت شما هم سرچ کن در آینده به امید خدا اینطوری از شیر بگیری

2810