2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد توروخدا بگیدکجا برم ازش شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرتوپ بعدا چیکارش میکنن؟؟؟ اگ برم نامه بگیرم

میاد دادگاه باید دیه پرداخت کن

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊
دستش فلج شه سر چی شد که زد کلا همیشه کتک می زنه یا خیلی سرتق بازی در بیاری ؟!

دوساله ازدواج کردیم کار همیششه

سر هیچ و پوچ قهر میکنه و اذیتم میکنه 

جای خوابمونو عوض کرده بود،گفتم عوض نکن بیا سرجات بخاب 

منم لج کردم نشستم ( اخه بدون اون خابم نمیبره) 

اخرش فحشم داد و کتکم زد 

واقعا حقم بود

جدی ابجی، فقط میخام بدونم چیکارش میکنن

بقرآن دیه که بالای ۱۰۰ داری زندانم داره تو طلاق همه چی به نفعته خیای عذر میخوام خریت نکنی برو شکایت کن این زندگی زندگی نمیشه خالم شوهرش با کابل میزد اطلاق نگرف الان ۶۰ سالشه هر روز باز دعوا دارن اومده بود خونمون انقد گریه کرد گف خبر مرگش نمیاد بخاطر بچه ها طلاق نگرفتم بدبخت شدم

باید اول بری کلانتری نامه معرفی بهت بدن واسه پزشک قانونی 

بعد بری پزشک قانونی نامه رو تحویل بدی فکر کنم الان ۱۵۰ هزینش باشه بعد بشینی نوبتت شد صدات میکن 

بعد معاینه میکنن و نامه مهرو موم میدن که نباید بازش کنی 

بعد بری پیش عریضه نویس یه متن شکایت برات بنویسه هول و هوش ۴۰۰ هزینشه 

بعد بری خدمات قوه قضاییه واسه ثبت ثنا نوبت بگیری و صدات کنن و ثبت بشی که هربار شکایتت پیش رفت یا نیاز به حضور بود برای خودت و شوهرت پیامک میفرستن

بعد مدارکتو جم کنی بری دادگستری و یه پرونده تشکیل میدن و میگن برو برات پیامک میاد

انقد به مردم سخت میگیرن که نصفه راه پشیمون میشی 

ولی اگه واقعااذیتت میکنه و دست بزن داره و همیشه کتک میخوری دادگاه چنان به سرش میاره که دیگه اینکارو نکنه

دوساله ازدواج کردیم کار همیششهسر هیچ و پوچ قهر میکنه و اذیتم میکنه جای خوابمونو عوض کرده بود،گفتم عو ...

صدرصد حقت بود میزندت بعد بدون اون خوابت نمیبره حس میکنم مریضی یکم ببخشید رک گفتم 

بنظرتوپ بعدا چیکارش میکنن؟؟؟ اگ برم نامه بگیرم

بین عزیزم این دفعه آخرش نیست بی شک میزنتت آدمی که دستش وله روانیه همیشه باهاش درگیری شک نکن به ذلت میندازتت از طرفی حق طلاق با اونه یعنی بخاد میتونه طلاقت نده مگه اینکه تو دلیلی داشته باشی که بهت این حقو بدن حالا همین کتک زدن ها وآثار جرم خودش ی دلیله محکمه پسنده واسه اینکه هم زهر چشم بگیری هم فردا نتونستی تحملش کنی لااقل بتونی راحت طلاق بگیری حتما برو پزشکی قانونی اینو من جدی بهت میگم

دوساله ازدواج کردیم کار همیششهسر هیچ و پوچ قهر میکنه و اذیتم میکنه جای خوابمونو عوض کرده بود،گفتم عو ...

فقط به خاطر یه جای خواب خب به درک که نیومد  تا ابد که نمی‌تونست نیاد

اگه واقعا قصدت طلاق نیست دست از لجبازی بردار یه جاهایی که میدونی ارزش درگیری نداره چشم پوشی کن بگذر 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
فقط به خاطر یه جای خواب خب به درک که نیومد تا ابد که نمی‌تونست نیاداگه واقعا قصدت طلاق نیست دست از ...

عزیزم این مرد سلامت روانی نداره.با کابل زده داغونشرکرده.عکسو دیدم به خدا قلبم به درد اومد.باید بره روانشناس شاید باید با طناب و زنجیر دست و پاشو ببندن وحشی زنجیری

عزیزم این مرد سلامت روانی نداره.با کابل زده داغونشرکرده.عکسو دیدم به خدا قلبم به درد اومد.باید بره ر ...

این کارو که حتما باید بکنه ولی اینم بدون  هیچ دعوایی یه طرفه نیست  ما  که کل قضیه رو نمی‌دونیم 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
این کارو که حتما باید بکنه ولی اینم بدون هیچ دعوایی یه طرفه نیست ما که کل قضیه رو نمی‌دونیم

منظورم شکایت بود فکر نکنم این آقا بشه پیش روانشناس بره

این کارو که حتما باید بکنه ولی اینم بدون هیچ دعوایی یه طرفه نیست ما که کل قضیه رو نمی‌دونیم

هر دعوایی هم باشه حتی کتک کاری هم که بشه.مگه دشمنش بوده که با کابل کتکش زده.کل قضیه هر چی باشه حق دداشته با کابل بزنه.غلط کرده دست روی زنش بلند کنه به هر دلیلی و به هر داستان و قضیه ای

2810