2777
2789
عنوان

مژه هام همه ریختن💔

104 بازدید | 16 پست

نمیدونم برای چی‌💔

ولی مژه ندارم درصورتی که همیشه پر پشت بود💔😭

نمیدونم چیکار کنم چشم بی مژه خیلی بده

چندتا تار بیشتر نیست

از کاشت مژه هم بدم میاد 

فقط میخوام بدونم چرا ریختن؟؟ 

✨کاربری واگذار شده،تاپیک های قدیمی برای من نیست✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمبود ویتامین داری چایی زیاد میخوری؟تنقلات کم تر بخور بیشتر ویتامین e و c بخور گوشت قرمز و جگر و دل ...

نمیدونم آزمایش ندادم اماقبلا ویتامین دی ام زیر ده بود 

کافیئن زیاد مصرف میکردم چند هفته است قطع کردم حتی چایی هم نمیخورم یا دمنوش یاشیر میخورم 

دچار استرس و اظراب و اعصاب هستم ینی محیط زندگیم اینجوریه .

حتما میگیرم میخورم ینی خوب میشم؟ میتزسم مریضی چیژی باشه اخه شونزده روز هم هست پریود نشدم سینه هام سایز بسیار زیادی هم کم کردع

نمیدونم آزمایش ندادم اماقبلا ویتامین دی ام زیر ده بود کافیئن زیاد مصرف میکردم چند هفته است قطع کردم ...

اختلال هورمونی داری فقط برو دکتر خواهشا حتی سرخود مکمل ویتامین هم نگیر فقط بدو برو دکتر 

اختلال هورمونی داری فقط برو دکتر خواهشا حتی سرخود مکمل ویتامین هم نگیر فقط بدو برو دکتر

زمستون همین سال آزمایش داذم گفت هیچیم نیست از نظر هورمونی فقط ویتامین دی ام پایین بود 

تا چندماه پیش شوک روحی شدم و دیگه پریود ام خراب شد

الان همه چی درهم شده به نظرت ب خاطر شوکه یا ویتامین دی 

یا هورمونی؟

کافیینم خوب کردی قطع کردی ولی هر چه زودتر برو دکتر شیرینی جات هم اصلااا نخور و سرخود هیچ قرصی نخور چون شیرینی جات و قرص سرخود همشون هورموناتو میریزه بهم وقتی بدنت به تعادل برسه مژه هاتم خود به خود خوب میشه حتی سایز سینه و همه چیت به حالت طبیعی برمیگرده نگران نباش فقط برو دکتر ...

کافیینم خوب کردی قطع کردی ولی هر چه زودتر برو دکتر شیرینی جات هم اصلااا نخور و سرخود هیچ قرصی نخور چ ...

باشه سر وقتش میرم دکتر

باید دکتر چی برم؟زنان؟

باشه سر وقتش میرم دکترباید دکتر چی برم؟زنان؟

نمیدونم دقیق عزیزم گوگل سرچ کن ببین اختلال هورمونی چه دکتری بری 

در ضمن اولین اقدام برای تغییر روحیه خودتم شده اسم پروفایلتو لطفا تغییر بده من که چشمم میوفته افسردگی میگیرم وای به حال خودت ... هیچ کس مثل خودت نمیتونه بهت کمک کنه سعی کن شاد باشی عزیزم 🌹💓😃

نمیدونم دقیق عزیزم گوگل سرچ کن ببین اختلال هورمونی چه دکتری بری در ضمن اولین اقدام برای تغییر روحیه ...

باشه عزیزم

مرسی 🥰😍❤️