2777
2789
عنوان

صبح بخیر🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 45 پست

[QUOTE=353307977]سلاممم😍😍به به چه انرژی 😂صبح شما هم بخیر 💐[/QUOTEنترس الان شوهرنشمینم پاپیشه مث همیشه ترمیزنه به انرژیم تافعلازیرپتوس یکم باانرژیم بشماهم انرژی مثبت بدم 😂😂😂😂😂😂عشقااااااااااااچطورین😂😂😂😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=353307977]سلاممم😍😍به به چه انرژی 😂صبح شما هم بخیر 💐[/QUOTEنترس الان شوهرنشمینم پاپیشه مث ...

😂😂😂ممنون من که عالیم شما چطورید !😂💚

آرامِ جـان منـ بـاش 🤍 مــاه مَـن بـاش ..                  دلـتنگـَم روی شـانه ات گـریه مـی خـواهمَ🥀

[QUOTE=353307977]سلاممم😍😍به به چه انرژی 😂صبح شما هم بخیر 💐[/QUOTEنترس الان شوهرنشمینم پاپیشه مث ...

اسم کاربری تون چقدر حق هستش😂واقعا گرمه

آرامِ جـان منـ بـاش 🤍 مــاه مَـن بـاش ..                  دلـتنگـَم روی شـانه ات گـریه مـی خـواهمَ🥀

😂😂😂ممنون من که عالیم شما چطورید !😂💚

مث پلوتودوری😂😂😂😂😂انشالاامروزگوشیاتون زنگ بخورفقط خبراییییییییییییی خوببببببب خوببببببببب بشنوین ازاون خبراییییییی ک دلتونننننننن فقط اشککککک ذوقققققققق بخادددددددد🥹🥹🥹🥹😍😍😍😍😍😍

مث پلوتودوری😂😂😂😂😂انشالاامروزگوشیاتون زنگ بخورفقط خبراییییییییییییی خوببببببب خوببببببببب بشنوین ...

ممنون عزیزم خدا کنه)) امروز رو مود خوبی بودم برای همین این تاپیک زدم😍🌸 انشالله شما هم روز خوبی داشته باشید در از حس خوب و زیبا🌈💐

ممنون عزیزم خدا کنه)) امروز رو مود خوبی بودم برای همین این تاپیک زدم😍🌸 انشالله شما هم روز خوبی داش ...

پر از

اسم کاربری تون چقدر حق هستش😂واقعا گرمه

توهوای گرم بندرتوگرماخرمشهردیدمت باناشناسی نفسوم بندنمیومدقلب موضعیف دخترداره بوم بوم میزنه بگواون غریب کیو بات چی میخادچیکارداره💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃😂😂😂😂فداتشم خیلییییییی گرم خدایش کاش زودهواخنک بشه گمونم نکنم تادوماه دیکه هوا خنک بشه

توهوای گرم بندرتوگرماخرمشهردیدمت باناشناسی نفسوم بندنمیومدقلب موضعیف دخترداره بوم بوم میزنه بگواون غ ...

عه منم بندرعباسم‌ 😂😂جنوبی هستم 🌈💐دو ماه دیگ هم خنک نمیشه ولی خب بازم بهتره از الان😂😂آره بابا پختیم از گرما تو این هوا باید رفت مدرسه 🤧💔

ممنون عزیزم خدا کنه)) امروز رو مود خوبی بودم برای همین این تاپیک زدم😍🌸 انشالله شما هم روز خوبی داش ...

فداتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 💜💜💜💜هم وطن ازخدامیخام اشکی ک ازچشات میادفقططططططط اشک ذوقققققققققق باشه ک ندونی بخندی یاگریه کنییییییییی ولاغیر💃💃💃💃💃💃💃💃

فداتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت 💜💜💜💜هم وطن ازخدامیخام اشکی ک ازچشات میادفقططططططط اشک ذوققققققق ...

واقعا مچکرم 😍😍💚انشالله شما هم همیشه شاد و خوشحال باشید و خدا بهترین هارو براتون رقم بزنه💐🌈

عه منم بندرعباسم‌ 😂😂جنوبی هستم 🌈💐دو ماه دیگ هم خنک نمیشه ولی خب بازم بهتره از الان😂😂آره بابا پ ...

من عاشقققققققق بندرم ولی بندرعباسی نیستم ولییییییی زندبادخلیخ همیشه فارسسسسسسس😍😍😍😍😍😍😍

واقعا مچکرم 😍😍💚انشالله شما هم همیشه شاد و خوشحال باشید و خدا بهترین هارو براتون رقم بزنه💐🌈

بفرماشوهرنشینه درحال چشم مالیدن ک پاشه تربزنه ب حالم😂😂😂😂😂😂😂من ب شوهرخطاب میگم پاشوعزیزم پاشوصب ب این قشنگی روخرابش کن پاچ بگیر😂😂😂😂

من عاشقققققققق بندرم ولی بندرعباسی نیستم ولییییییی زندبادخلیخ همیشه فارسسسسسسس😍😍😍😍😍😍😍

😍😍شما کجا هستید ؟؟اینجا که خیلی گرمه🥺🤧

بفرماشوهرنشینه درحال چشم مالیدن ک پاشه تربزنه ب حالم😂😂😂😂😂😂😂من ب شوهرخطاب میگم پاشوعزیزم پاشوص ...

🤣🤣بدبخت گناه دارع شاید کار خیری داری🤭😂