2777
2789
عنوان

گزارش زدن اگهی دیوار

186 بازدید | 10 پست

چندنفرگزارش بزنن اگهی حذف میشه 

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

دیوارمثل اینجانیست۱نفرم بزنه حذف میشه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
دیوارمثل اینجانیست۱نفرم بزنه حذف میشه

یه نفرپول منوخورده ۶نفرگفتم زدن ولی هنوزاگهیش هست

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه نفرپول منوخورده ۶نفرگفتم زدن ولی هنوزاگهیش هست

خب مسئولش خوابه هنوز

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
مدرکی داری ازش

نه تواگهی نوشته جلسه ای ۲۵۰رانندگی بعدازاینکه پولودادم گفت جلسه ای ۳۰۰هست بعدازاونم باز۱۰۰تومن بدهکارمونده ۱۰۰تومن ارزشی نداره ولی میخوام ادب بشه

من دیدم حذف نمیشه فقط به شما نشون داده نمیشه🤨🤨

یعنی چی حذف نمیشه نشون داده نمیشه؟

یعنی نرفتی اموزش پول رو بهش دادی

رفتم تواگهی زده جلسه ای ۲۵۰منم پول ۴جلسه رودادم بعدازاینکه رفتم گفت منکه گفتم جلسه ای ۳۰۰شده حالااون به کنار۱۰۰تومنشم برنگردوندمیخوام ادب بشه بفهمه پولش حرامه