2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان ک نه متاسفانه

اما وقتی ۱۵ساله بودم ارتباط عمیق و عجیبی با خدا و قران داشتم. هرشب بدون استثنا سه سوره الرحمن الملک و الواقعه رو میخوندم.. روی همه چیمممم بشدتتتت تاثیر مثبت گذاشته بود خوابام فوق العاده ،روحیه ام عالی، زندگیم رو به راه و واقعا رو ب رشد..درسام نمره عالی و بطور جالبی معجزه میدیم همش توو زندگیم.. حتا ب چشم خودم میدیدم بیماریای جسمیمم بهتر میشدن.. و اینو شاید باور نکنین اما حس میکردم از زمین فاصله دارم راه ک میرفتم انگار چند سانتی بالاتر از زمینه پاهام. بشدت حس زیبا و عالی بود و خیلی دلتنگ اونموقعم🥲😍

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
بلهخیلیمثلاربناآتنا....که دعای دست هستش درقنوت نمازکه جزءآیات قرآن هستش برای بخت گشاییهواقعااثرداشت

کاش منم بتونم بخونم خیلی از خودم ناراحتم نماز شروع میکنم ولش میکنم چله قرانی برمیدارم ولش میکنم

اصن پیوسته نیس واقعا نمیدونم چیکار کنم

کاش منم بتونم بخونم خیلی از خودم ناراحتم نماز شروع میکنم ولش میکنم چله قرانی برمیدارم ولش میکنماصن پ ...

همون عادی انجام بده ولی باجون ودل

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
الان ک نه متاسفانهاما وقتی ۱۵ساله بودم ارتباط عمیق و عجیبی با خدا و قران داشتم. هرشب بدون استثنا سه ...

🥺🥺🥺🥺دلت پاک بوده بی گناه بودی از ته دل میخوندی چق ثواااب الان دیگ مث قبل نیستی ینی ک هرشب بخونی؟

کاش منم بتونم بخونم خیلی از خودم ناراحتم نماز شروع میکنم ولش میکنم چله قرانی برمیدارم ولش میکنماصن پ ...

نه دیگه نمازو اصلا ولش نکن چون هروقت نمازمون دیر بشه  جبرانش غیر ممکنه 

🥺🥺🥺🥺دلت پاک بوده بی گناه بودی از ته دل میخوندی چق ثواااب الان دیگ مث قبل نیستی ینی ک هرشب بخونی؟

اره واقعا از ته دلم میخوندم.. یادم میفته ناراحت میشم ک ای کاش الان هم همون موقع بود..

الان پاک عوض شدم متاسفانه فقط دارم سعی میکنم آدم بمونم.. سخته نمیدونم چرا سخته به هیچ کاری نمیرسم ن نماز ن قران متاسفانه هیچی... خیلی شروع میکنم اما نمیتونم ادامه بدم

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖
یعی میکنم

متوجه نشدم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣