2777
2789
عنوان

یعضیا میگن تو خونه مادر شوهر کار نکردن احترام میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 98 پست
وقتی دخترش هست پسرش هست من چیکاره بیدم😂

والا😁😂🤣🤣

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من نهایت بشقاب میزارم رو بشقاب جمع نمیکنم هر چند ماه یکبار میرم همونم میرم برم کار کنم ؟ ولی تو جمع ...

خوب چه اشکالی داری کمک کنید برام سوال واقعا

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

حرفام رو لطفا هیچ عزیزی سوئ برداشت نگیره 

جلوی گاو یونجه میریزن میخوره و میره کنار آیا ارزشمنده؟

همه میگن به به چقدر ارج و قرب داره ؟

اگه کسی جلوی بنده دولا راست شه ؛میوه چای بیاره ،غذا بیاره و بخورم و خودمو تکون بدم و پاشم برم چه فرقی با اون گاو دارم 😐

تنها راه احترام توی خونواده شوهر اینکه اول آسه بری آسه بیای

با شوهرت بری چند ساعت بشینی بگی بخندی یکم کمک کنی نری تا فوقش چند روز بعدش 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
ولی من معتقدم وظیفه ی عروس نیست که بعضی ها توقع دارن و میگن باااید عروس پاشه کار کنهشرایطش مناسب بود ...

اینو میدونم توقع داشتن خیلی بده ولی خوب چه اشکالی داره مثلا یه چایی بزاره جلو پدرومادر شوهرش؟ 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

این درسته بنظرمهر کی اوندن خونت کار کردن، میری کار میکنی

من اصلا اجازه نمیدم کسی بره تو اشپزخونم کار کن یا ظرف ببره خودمم انجام نمیدم مگه طرف خیلی ناتوان باشه و کسی پیشش نباشه

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
بیان اینم یه نمونش شما اسمشو حمالی میزاری؟😐شما فاصله بگیر از اون جمع!

دقیقاحمالیه

کارگربگیره

میرفتم ظرفهای رستوران رومیشستم بیشترغذاگیرم میومد

رژیمم۵قاشق برنج۲قاشق خورشت بخورم۴۵تاظرف بشورم

تازه قابلمه و....هم هستش😁😂

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
درستش همینه بقران

ایناتجربه ندارن

بزارکارکنند

بهتر

شایدهم مادرشوهرخوبی دارن😁😂

اشکالش اینک من مهمونم مهمون کار نمیکنه

عجبب بابا عجب خندم گرفته شما راحت باش 

ببینید اگر از نظر دینی بخواهیم برسی کنیم

تو دینمون پسندیده نیست اک از مهمون کار بکشی

ولی در عرف جامعه و خود شخص ب طور خودجوش قاعدتا یه کمک کوچکی بر حسب. انسانیتش میکنه

ن اینکه میزبان انتظار گردگیری و خونه تکونی از مهمون دداه باشه

من خودم خونه مادرهرم قطعا تو انداختن سفره و جمعش و شستن کمک میکنم، گاهی ب دور از چشمشون جارو میزنم و دستمال میکشم

ولی حواسم هست ک یوقت تبددیل ب وظیفه و توقع زیاد ینشه

چون این هم خوب نیس

مثلا من خواهرشوهر ندارم و مادرشوهرم دست تنهاس پس قطعا کمک بیشتری باید بکنم

ولی ایشون اکثرا میگه برو ببچه رو ننگه دار خودم میشورم

ولی مهمونی خونه اقوامشون دعوت میشیم اصلا نمیشورم و فقط سفره

چون ماشالله 6تا عروس و 2تا خواهرشوهر و... هستن

من خیلی اینجور مواقع خودمو جلو نمیندازم

خوب من کلا تو مهمونی اقوامشون یا شهر مادریشون پیش عموهاو اینا میریم سالی یکی دوبار میریم

منم کلا ظرف نمیشورم و کار خاصی نمیکنم

تعواد زناشون زیاده

ولی خودم مادرشوهرم باشیم، چرا کمک میدم

بستگی ب شرایط داره اسی

اینو میدونم توقع داشتن خیلی بده ولی خوب چه اشکالی داره مثلا یه چایی بزاره جلو پدرومادر شوهرش؟

خیلی خوبه

ولی به شرطی که به شکل لطف دیده شه و بعدا وظیفه اش نشه

که متاسفانه اکثرااا یطوری برخورد میکنن انگار وظیفه عروسه و کار اضافه تری نمیکنه

بابا داره بهت لطف میکنه خب مادرشوهر عزیز🫠

حرفام رو لطفا هیچ عزیزی سوئ برداشت نگیره جلوی گاو یونجه میریزن میخوره و میره کنار آیا ارزشمنده؟همه م ...

ما هم گاو نیستیم والا ادمیم این سبک زندگیمونه اینطوری مرزامون مشخص بوده کسی میاد خونمون ازش توقع نمیکنیم چه تو مهمونیای بزرگ چ مهمونیای کوچیک ولی اگ جایی بریم یه مدت بمونیم حتما کمک میدیم مهمون فرقش اینه وقتی صاحب خونه هست کمکای کوچیک میده نه ظرفا رو ببره چایی بیاره

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
ببینید اگر از نظر دینی بخواهیم برسی کنیمتو دینمون پسندیده نیست اک از مهمون کار بکشیولی در عرف جامعه ...

میدونم ولی بازهم اسمشو میزارن حمالی و کلفتی