2777
2789

خیلیی برام جالبه بعضیا هم اینو سیاست میدنن حالا من دل خوشی ازشون ندارما ولی خب اونم ادمه غذا درست میکنه چایی میوه شیرینی میاره بعد خیلیییی بیشعوریه بخوری بپاشی بعد اونا بیان برات بشقاب بزارن اخرشم بگی احترام میاره🙄 یا مثلا چند روز مهمونی تو کارای خونه کمکش کنی میگن کلفتی 😐💔

ادب حکم میکنه جایی رفتی به میزبان کمک کنی 

من ندیدم دوتا بشقاب برداشن از ارزش کسی کم کنه یا باعث احترام بشه 

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باتجربه گفتیم

ماهم حمالی کردیم

آخرش میگه به بهانه کمک آمارآشپزخونه ویخچال میگیری وحرفهای زشتتر

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
درسته منم کمک میکنم خیلی هم احترام میذارن و دوسم دارن مخصوصا مادرشوهرم

والا اصلش همینه😐نمیدونم نی نی سایتایی چشونه😐

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

من نهایت بشقاب میزارم رو بشقاب جمع نمیکنم هر چند ماه یکبار میرم همونم میرم برم کار کنم ؟ ولی تو جمع کزدن سفره یه کمکای ریزی میدم در حد همون ظرفا رو رو هم بزارم و اب و دوغ رو ببرم ولی عوض خونه خودمم اجازه نمیدم کسی حتی همی ظرفا رو برداره

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
باتجربه گفتیمماهم حمالی کردیمآخرش میگه به بهانه کمک آمارآشپزخونه ویخچال میگیری وحرفهای زشتتر

بیان اینم یه نمونش شما اسمشو حمالی میزاری؟😐

شما فاصله بگیر از اون جمع! 

من نهایت بشقاب میزارم رو بشقاب جمع نمیکنم هر چند ماه یکبار میرم همونم میرم برم کار کنم ؟ ولی تو جمع ...

دقیقامثل من

من اوایل کمک میکردم حرفهاشون خیلی وحشتناک بود

دیگه نشستم سرجام

بقول تودراین حدکمک میکنم ولی خونه خودم۱استکان نمیزارم مهمون آببکشه

میگم۱لقمه نون میخوره بدبخت کلی کارکنه برام

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
ولی من معتقدم وظیفه ی عروس نیست که بعضی ها توقع دارن و میگن باااید عروس پاشه کار کنهشرایطش مناسب بود ...

آفرین