2777
2789

گفتم نیارن

اولی روآووردن وبعددیگه گفتم برای مناسبتهانخرن

گل مصنوعی دوست ندارم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

راستی اصلاموقع زایمان اولم نبودن😁😂۸روزبعداومدن باخونسردی😁😂

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب میگفتی طبیعی بیاره

کلاازگل وگلدون بدم میادطبیعی و.....نداره

کجا بود ؟؟

۱۴۰۰کیلومتراونورتر😁😂

منوبرای زایمان فرستادن پیش مادرم

رئیسشون گفته بودبریدنیومدن

😁😂

نه. حتی کادو هم نخرید. بیست روز بعد زایمان یکی از آشناها بهش گفت برای زنت گل و کادو باید بخری. چند شاخه گل خرید ولی کادو نخرید. پولش رو هم داشت ها! همون موقع یه کادوی خیلی خوب به خواهرش داد که روحیه ش عوض شه چون از چیزی ناراحت بود. ولی برای من که بچه مون رو دنیا آوردم و از کجا تا کجا بخیه خوردم هیچ کادویی نخرید.