2777
2789
عنوان

مهریه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 65 پست
حالا منکه برا مزاح گفتم ولی خب قبلا چطوری همچین مهریه هایی رو ثبت میکردن؟

ببین مهریه هر چیز میتونه باشه حتا خاک لونه مورچه قبلا اینا رو مهر میکردن اجرا هم میشد مثل دزدی ک دستو قطع میکردن الان اینا اجرا نمیشه مثلا اگ مهریه دست باشه دیه دست حساب میشه بنظرت ارزش داره؟

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😆🤣🤣😂😂😂 خدایی اکثر شما مردا وجدانتون کجاست خانوما مراعات کنن

خانم محترم من به عنوان یک مرد کلا با این مهریه مخالفم 

مردی که یک خانمی رو دوست داشته باشه  از جون براش تا آخر عمر مایه میزاره

اما علتی که میگم با مهریه مخالفم یکی از دلایل اینکه تو جامع ما فساد زیاد شده همینه طرف از ترس مهریه جدا نمیشه و همزمان با تاهل هزارتا کثافت کاری هم میکنه

توکیل به غیر چیه؟ مهریه بالاتر از چه مقدار پرداخت نمیشه؟

۱۱۴ تا عند المطالبه هست مابقی عندالاستاعه هست درباره اون مابقی اقا بهت بدهکار میشه ینی اگ یروز بیوفته بمیره یه ماشینم داشته باشه اول مهریه تورو میدن بد به وراثش میره توکیل به غیر ینی یکی دیگ بتونه طلاقت رو بگیره و حتما بلاعزل باشه ک نتونه بزنه زیرش

اینم من اضاف کنم اگ همسرش تحت هر شرایطی مواد رو دستش داشته باشه و ۲۰ کیلو باشه حکمش اعدامه حتی اگ بر ...

خانم موادو اصلا نمیشه مهریه گذاشت 

ضمن اینکه این مایه شرمساری بنظرم که شما بیای مهریه خودتو مواد مخدر بزاری 

خانم محترم من به عنوان یک مرد کلا با این مهریه مخالفم مردی که یک خانمی رو دوست داشته باشه از جون بر ...

این طبیعیه ک شما مردا مخالف باشین ولی من به عنوان زن خیلی باهاش موافقم واسه بعدها ک اگ مرد فوت کنه وراثش مثل زالو نیوفتن رو اموالش و خانم رو اواره کنن خیلی موثره ما به طلاق فکر نمیکنیم به ایندمون فکر میکنیم

ببین مهریه هر چیز میتونه باشه حتا خاک لونه مورچه قبلا اینا رو مهر میکردن اجرا هم میشد مثل دزدی ک دست ...

چقدر خوب کرده قانون ولی خب فک کنم کسی اگه بدونه اینطوری حساب میشه همچین مهریه هایی رو ثبت نمیکنه به قسمت احساسی بیشتر فک نمیکنن و بخاطر انتقام و این مسائل

خانم موادو اصلا نمیشه مهریه گذاشت ضمن اینکه این مایه شرمساری بنظرم که شما بیای مهریه خودتو مواد مخدر ...

خودم میدونم مهریه غیر معقول دیگه نوشته نمیشه ولی خب به هر حال واقعیت همینه اگ شما مواد به هر دلیلی دستت باشه مجرمی

چقدر خوب کرده قانون ولی خب فک کنم کسی اگه بدونه اینطوری حساب میشه همچین مهریه هایی رو ثبت نمیکنه به ...

بله اینطوری خیلی بهتر هست  اینده خانم هم تامینه

این طبیعیه ک شما مردا مخالف باشین ولی من به عنوان زن خیلی باهاش موافقم واسه بعدها ک اگ مرد فوت کنه و ...

قانون مهریه قانون اسلامی اوکی ؟ 

قانون چهار همسری هم مال اسلامه؟! 

شما اگه با اون مشکلی ندارید با اینم نباید مشکل داشته باشید

قانون مهریه قانون اسلامی اوکی ؟ قانون چهار همسری هم مال اسلامه؟! شما اگه با اون مشکلی ندارید با اینم ...

من حرف اسلام زدم؟ شما اول یه زن رو طبق صحبت اسلام اداره کن براش کنیز و خدم و حشم بگیر مهریشو همون اول بده بعدا راجب ۴ همسری حرف میزنیم هر چند ک مهریه سنت ایرانی هست 

یه پیشنهاد دارم براتون با من راجب اینا صحبت نکن حرفای سیو کرده از اینستات رو برا من بازگو نکن من جوابت رو در لحظه میدم

خانم محترم من به عنوان یک مرد کلا با این مهریه مخالفم مردی که یک خانمی رو دوست داشته باشه از جون بر ...

اینا راه و روش خودشو داره با شناخت و رفت و آمد و تحقیقات زود میشه ذات زن رو تشخیص داد شما با مهریه مخالفی اما خیلی خانوما هستن بیچاره ها شوهراشون چه ظلما بهشون نمیکنه و نکرده جون آزاد مهر حلال کردن مهریه رو توافقی میتونید درنظر بگیرید و کمتر قبول کنن ولی خب تو جامعه ی ما و کشورمون اگه زن مهریه رو هم نداشته باشه مرد خیلی راحتتر قید زنو میزنه و میره سراغ خانومای دیگه و زندگی رو خیلی جدی نمیگیره از طرفیم زن با مرد تو جمعمون خیلی متفاوته زن وقتی طلاق میره تو شناسنامه به هر دری بزنه برای شغل و کار هزاران نگاه و پیشنهاد بد بهش داده میشه حداقل اون آسیب روحی روانی که زن میبینه با مهریه دادن مرد بتونه قسمت اقتصادیش رهن یه خونه ای دستشو بگیره که به هر راهی کشیده نشن خانوما