2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4366 بازدید | 239 پست
بخدا گفتم بهش گفت نمیدونی چه قیافه ای داره روستاییه گفت از بی پولی خسته شدم گفتم پول میخوای به چه قی ...

پس همون شوگر مامیه

ای تف به وضع گرونی که بیچاره مردا این تصمیمو میگیرن

ولی یه فرصت دیگه واسه جبران بهش بده دختر

خواهرانه بهت میگم

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابات اینارو که دیگه صدا کردی که کاش نمیکردیدر حضور اونام حتمن اینو باز میگه توام همون گفتمو بهش بگو ...

نه مطمئنم جلوی اونا میگه من کاری نکردم شراکت مالی بوده من زنو بچمو دوست دارم و از اینجور حرفا و گفتم به یه شرط میبخشمت که اولا از این شهر بریم دیگه تو غربت زندگی نمیکنم و ثانیا دیگه گوشیت قفل نباشه فعلا میخواد بپیچونه

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 
پس همون شوگر مامیهای تف به وضع گرونی که بیچاره مردا این تصمیمو میگیرنولی یه فرصت دیگه واسه جبران بهش ...

نمیدونم والا حالا بیان ببینم چی میشه وقتی به طلاق فک میکنم افسردگیم بیشتر میشه اما خب از طرفی چطوری تا ابد بهش اعتماد کنم؟وقتی به یه موجود بی ارزش منو فروخت خب اگه یه موجود ارزشمند بیاد سر راهش چطوری بیخیالم میشه

نه مطمئنم جلوی اونا میگه من کاری نکردم شراکت مالی بوده من زنو بچمو دوست دارم و از اینجور حرفا و گفتم ...

شرطاتو میپذیره اگه رفتنتون از اون شهر واقعا ممکن باشه

پس همون شوگر مامیهای تف به وضع گرونی که بیچاره مردا این تصمیمو میگیرنولی یه فرصت دیگه واسه جبران بهش ...

تف تو ذات اینجور مردا

تف تو ذات اینجور مردا

خوب جاشون نیستیم بدونیم واقعا فشار اقتصادی، اونام آدمن خیلی هاشونم ضعیفن 

اسمشه مردا قوین بخدا خیلی ضعیفو و شکننده ان

اکثرشون با کوچیکترین مشکلی به هم میریزن

شرطاتو میپذیره اگه رفتنتون از اون شهر واقعا ممکن باشه

میگه بذا خونوادت بیان مهمونی و برن بعد جمع میکنیم میریم من به اینجا وابستگی ندارم به اونم میگم دیگه دارم میرم تموم اما من میگم خونوادم برگ برنده منن هرکاری میکنی تا اونا هستن کن وگرنه منم باهاشون میرم میگه چرت نگو تو هیچ جا نمیری مگه مسخره بازیه مگه میذارم 

خوب جاشون نیستیم بدونیم واقعا فشار اقتصادی، اونام آدمن خیلی هاشونم ضعیفن اسمشه مردا قوین بخدا خیلی ض ...

اره اینو قبول دارم شوهر من هم درمقابل درد هم فشار زندگی هم گرسنگی و بیخوابی خیلی ضعیفه عوضش من در مقابل درد و بقیه چیزا زیادی قوی ام اما وای به روزی که غرورم له بشه اونجا ضعیف میشم زود دل میکنم از آدما 

نمیدونم والا حالا بیان ببینم چی میشه وقتی به طلاق فک میکنم افسردگیم بیشتر میشه اما خب از طرفی چطوری ...

یه درصد فک کن راست میگه و واسه فرار از مشکلات اقتصادی زندگیتون این راه به ذهنش رسیده بیچاره

و اینکه نمیخوام تو دلتو خالی کنم خدا شاهده ها، دلم میسوزه اینو میگم

نود درصد پسرای طلاق این حقو به خودشون میدن که معتاد شن😕

یه درصد فک کن راست میگه و واسه فرار از مشکلات اقتصادی زندگیتون این راه به ذهنش رسیده بیچارهو اینکه ن ...

فداتون بشم من میدونم دارین خواهری میکنین اما میگم اون روز ۲ساعت پیشش چیکار میکرد غروب تو تاریکی اومد بیرون یا نکنه هرروز پیشش بوده یا اگه فردا هم بره پیشش چی؟مثل خوره مغزمو داره میخوره این افکارم.با اینا چیکار کنم؟

یه درصد فک کن راست میگه و واسه فرار از مشکلات اقتصادی زندگیتون این راه به ذهنش رسیده بیچارهو اینکه ن ...

شما تهران زندگی میکنین؟

میگه بذا خونوادت بیان مهمونی و برن بعد جمع میکنیم میریم من به اینجا وابستگی ندارم به اونم میگم دیگه ...

آخییی😢😢

داره راست میگه

ولی محکم بهش بگو باور کردم واسه بهتر کردن زندگیمون با اون سلام علیک داری و اگه این کارو همینجا چالش میکنی و تموم یه فرصت دیگه بهت میدم

مینویسم امضا میکنم این پولارو تو زندگیم نمیخوام

حتمن اینو بهش بگو که بترسه:(قبلش بگم منظورم خدایی نکرده به شما نیستا، من خودم ماهی یه بار واسه شوهرم ریپید میکنم😂😂)

بگو اینا که زن و بچه شون خراب میشن میدونی چرا این جور میشن؟

چون شوهره اینجور نونارو برده سر سفره زن و بچه ش

این جمله رو هی واسش ریپید کن خیلی تاثیرگذاره

آخییی😢😢داره راست میگهولی محکم بهش بگو باور کردم واسه بهتر کردن زندگیمون با اون سلام علیک داری و اگ ...

درست میگید دیگه برا ما هم همینطوره نونی که حروم باشه میشه هزارجور درد و مرض.میگم کاش بفهمه کاش 

فداتون بشم من میدونم دارین خواهری میکنین اما میگم اون روز ۲ساعت پیشش چیکار میکرد غروب تو تاریکی اومد ...

حق داری آره تکلیفشو سر این قضیه روشن کن