2777
2789
عنوان

مادر خیانت کار

| مشاهده متن کامل بحث + 9730 بازدید | 187 پست
شما میگی شوهرش ولش کرده رفته ، یعنی طلاق عاطفی حتما نباید رسمی باشه تا بگی مطلقه ، اینو در نظر بگیر ...

طلاق عاطفی که جدایی رسمی و قانونی و شرعی نیست که بزه‌هر کاری خواست بکنه ! اسم شبک‌نذارین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی حال به هم زن هستن دردشون معلوم نیست چیهمن مجرد هم هستم از همه لحاظ کم ازادی کاامل دارم ولی هیچ ...

تو که‌کارت عالیه 

برچسب به پول درآوردن الان جوانی میتونی پول ذربیاری 

سعی بهترین امکانات رو با درآمد حلال خودت به دست بیاری و لذتش رو ببری 

چرا غصه یه آدم نادان رو‌میخوری که ارزشی برای بچه اش قایل نیست 

چرا تو برا کسی بسوزی که‌میگه کاش بچه نداشت 

ای باباراست میگین الان زنای متاهل خیلی بیشتر شده آمار خیانت نمیدونم چرا !مردها هم .....نمی‌فهمم چرا ...

خب من همسر سابقم با زن متاهل در ارتباط بود و چند نفر دیگه زن متاهل چون هیچ مسولیتی نداره بخوان باهاش ازدواج کنن و اینا از لحاظ روابط جنسی عذر میخوام کاملا آزاده و پسره کاملا خیالش راحته ولی این زنها میشه گناه کبیره و بچه اون زن آشغالم میشه زنها زاده واقعا نمیتونم ی سری رو درک کنیم چرا این کارا رو میکنن آخر الزمانه

شما میگی شوهرش ولش کرده رفته ، یعنی طلاق عاطفی حتما نباید رسمی باشه تا بگی مطلقه ، اینو در نظر بگیر ...

عزیرم این همه گفتم وقتی با بابام بود هم یه کارایی میکرد اینو قشنگ حس میکردم

یکیش اینکه شدیدا ترس داشت کسی نزدیک مبایلش بشه

امثال این خانم هستن زندگی ماها هم خراب میکنن خدالعنت کنه ادم خیانتکارو خدالعنت کنه ادم کثیفو

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
تو که‌کارت عالیه برچسب به پول درآوردن الان جوانی میتونی پول ذربیاری سعی بهترین امکانات رو با درآمد ح ...

اره دقیقا همینطوره

دیگه بهش اهمیت نمیدم هر طور شده خودمو از این افسردگی بیرون میکشم و میچسبم به خودم...

خب من همسر سابقم با زن متاهل در ارتباط بود و چند نفر دیگه زن متاهل چون هیچ مسولیتی نداره بخوان باهاش ...

متاسفانه پسر بچه های ۱۹ ساله هم دنبال زن متاهل سن بالا راه افتادن

جامعه نکبتی داریم 

حرفاتونو قبول دارم👌👌دقیقا همین کارو میکنم فقط

انشالله خوشبخت بشی

انشالله روزی برسه احساس خوشبختی کنی و با خودت بگی روزای تلخ و سیاه تموم شد 

بدون تو این دنیا هیچ چیز همیشگی نیست حتی روزای تلخ

عزیرم این همه گفتم وقتی با بابام بود هم یه کارایی میکرد اینو قشنگ حس میکردمیکیش اینکه شدیدا ترس داشت ...

من از کار مادرت حمایت نمیکنم ولی اینو میگم ، زود قضاوت نکن ، بهش بی احترامی نکن ، چون نمیتونی مانعش بشی ، به کارش کاری نداشته باش ، در نهایت خیلی ناراحتی باید بری خونه مستقل بگیری تا بعضی چیزها رو نبینی