2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتئین گاوی

72 بازدید | 15 پست

پسرم امروزجواب ازپایشش اومدحساسیت داره ب پروتئین گاوی دکترگفت هرچی ک شیرگاوداره ممنوع.یادم رفت بپرسم شیرخشک گیگوزپروتئین گاوداره اگه داره بجاش از چ شیرخشکی استفاده کنم ک نداشته باشه خواهش میکنم اگ میدونیدبگیدلطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه شیرهای آچ آ بخوره، یا گلدن گات که شیر بزه

بستنی، ماست، دوغ، گوشت گاو  اینا تشدیدش می کنه، تا حدود ۲/۵ سالگی دارن و بعد کم میشه و بیشتر تبدیل به آلرژی تنفسی میشه تا حدود ۷ سالگی بعدم تقریبا خاموشه و بیشتر نمود پوستی داره مثل اگزما

ب بچه منم بدون تزایش گفت حساسیت داره پس چرا من شیر خودمو میدم و پرهیزغذایی دارم..پسرشماهم مدام بالام ...

منم شیرخودمومیدم کمکی شیرخشکم میدم.ازاین ب بعد منم بایدپرهیزکنم.۲ماهونیمشهه

اخه من هرچی ب دکتر گفتم شیرخشک بدم گفت اصلا. این کارونکن وقتی وزن دهیش باشیرخودت خوبه،شماوزنش خوب هس ...

اره وزنش خیلی خوبه خداروشکرامامن گاهی اوقات میدم مثلابرم بیرون نتونم شیربدم شیرخشک میدم یاخودم بخوام برم دکترمیزارمش باشیرخشک پیش مامانم

اره وزنش خیلی خوبه خداروشکرامامن گاهی اوقات میدم مثلابرم بیرون نتونم شیربدم شیرخشک میدم یاخودم بخوام ...

فردازنگ بزن مطب دکتر ازشون سوال کن منم پیش میاد میرم بیرون شیرخودمومیدوشم میدم مامانم

اسم شیرخشکش هست: نئوکیت

آپتامیل هم شاید یه مدل مخصوص حساسیت داشته باشه.

ولی به نظرم اگه میتونی رژیم بگیری، شیر خودتو بده، چون حساسیت حدود ۶, ۷ ماه بیشتر طول نمیکشه.

🇵🇸کسی مال اینجاست، که از بوی سنگ و خاک زمینش میفهمه که بارون در راهه🇵🇸
باش مرسی عزیزمم

اگرپرسیدی میشه ب منم بگین ممنون میشم منم دوست دارم حداقل وقتایی ک نیستم بوم شیرداشته باشه توخونه چون خیلی پیش میاد مسخره دکنرندادبهم.

راستی صورتش یابدنش جوش یاکهیرمیزنه؟

اگرپرسیدی میشه ب منم بگین ممنون میشم منم دوست دارم حداقل وقتایی ک نیستم بوم شیرداشته باشه توخونه چون ...

باشه گلم خبرمیدم.ن نمیزنه میدونی من توی۱ماه ۳بار اونم بافاصله ن اینکه پشت سرهم ذرات خون دیدم توی مدفوعش فهمیدم حساسیت ب همین پروتئنه ک آزدادیم دکترگف تا۲هفته مادرمراعات کنه وd3و کلسیم بخوره بعد۲هفنه دوباره نی نی آزمدفوع بده

باشه گلم خبرمیدم.ن نمیزنه میدونی من توی۱ماه ۳بار اونم بافاصله ن اینکه پشت سرهم ذرات خون دیدم توی مدف ...

ن من اصلا خون نیست دون دون سفید تو مدفوعش هست و پوست پاش مدام کهیرمیزنه و خشکه خط ریششم همینطور مدام جوش‌میزنه بااینکه مراعات غذایی دارم