2777
2789

سلام دوستان عزیزم یه مشکلی دارم

وبرای این به یک روحانی که قم زندگی میکنن و کانال و پیج هم دارن پیام دادم  و ایشون کارشون نوشتن حرز و دعا هست آدم موجهی به نظر میان  

من کمک خواستم ازشون و ایشون گفتن بررسی میکنن مشکل منو فقط باید اسم خودم و مادرم. رو بفرستم

آیا شما اطلاعی دارید لطفا کمک کنید

میترسم اجنه وارد زندگیم بشن

یاقمر بنی هاشم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگ به اون ادم داره

بعضیا علوم غریبه میدونن و واقعا این اطلاعات رو میدونن از راه نجوم نه اجنه

برای این حرز هم نیاز به نگرانی نیست شاید لازمه

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

اصل دعا نوشتن بد نیست

رمالی درست نیست

اونم رمال های الان

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

من ب کسی اعتماد نمیکنم 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

حرز و دعا رو ول کن خواهرم

خودت هر روز دعا کن باور کن نتیجه ی بهتری میگیری (دعای معمولی)

اینقدر راحت اعتماد نکن به کسی به نظرمن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

حرز رو خودتم میتونید بنویسی و به بارزی راستت ببندی تا آثارش برت مترتب بشه.مشکلت دقیقا چیه؟

حرز دوساله دارم 

مشکلم پنیکه و اضطراب شدید و وقتی دارو قطع میکنه دکتر باز برمیگرده  

یاقمر بنی هاشم...
2810