2777
2789
عنوان

خانم های بچه دار بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از حدود سه چهار سال بهتر میشه . هر چی بتونی ریتم بدی به زندگیت بهتر میشه . البته بستگی به حجم کارتم ...

اینم اخلاق بد ما ترک هاست که اگه یکی بیادیه لکه رو چیزی ببینن هی میگن شلختست فلانه بهمانه بعدش فامیلای شوهرمم زنگ میزنن که میایم ۱۰ دقیقه ای میرسن وقت نمیکنی که به خونه برسی  خوشبختانه فامیلای خودم دورن ۷ ساعت راهشونه😅

دختر من الان که 16 ماهشه یکم بیشتر از قبل میتونم به خونه برسم ولی هنوز تو آشپزی کردن تنبلم و به خودمم اصلا نمیرسم از یه طرف بچه باعث شده و طرفی هم چند ماه بود درگیر بیماری مامانم بودم و مدام تو رفت و آمد بودم ،سه هفته پیشم که به رحمت خدا رفت مامان عزیزم.......

و دیگه پاک خودمو باختم به ابروهام که دست نمیزنم ،اصلح هم فقط سیبیلم و بر میدارم اونم بخاطر اینکه برای تسلیت باهام روبوسی میکنن و خب طرف حس بد نگیره،لباسم که دو دست مشکی دارم همش اونا رو میپوشم ،به شددددت هم لاغر شدم که خودم خیلی بدم میاد

خب دو سال خیلی خوبه که اون بازیشو میکنه توام کارتو. اونجور نیست که هی پشتت گریه کنه تا جم میخوری

ای خاااااهر بچم 3سالشه در حسرتم من کار خودمو بکنم اونم بازی خودشو 

اما یکسر دنبال من تو اشپزخونس

منم نمیدونم کارمو بکنم یا بگم وای گازه دست نزن وای در یخچال باز موند وای چاقوعه.... 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
دختر من الان که 16 ماهشه یکم بیشتر از قبل میتونم به خونه برسم ولی هنوز تو آشپزی کردن تنبلم و به خودم ...

خدا مادرتو رحمت کنه گلم 

بچت ۱۶ ماهشه حالا بزرگتر بشه دردسراش بیشتر میشه رفته رفته کارای خطرناک بیشتری میکنن

اینم اخلاق بد ما ترک هاست که اگه یکی بیادیه لکه رو چیزی ببینن هی میگن شلختست فلانه بهمانه بعدش فامیل ...

من کاملا درکت میکنم ولی زدم به بیخیالی ‌. من با مادر شوهرم همسایه هستم یعنی اراده کنن ۵ دقیقه بعدش توی خونه ام هستن . اون وقتا که بچه هام هم سن بچه شما بودن این چیزا پیش میومد مثلا ظرف نشسته توی سینک بود یا آشغال ریخته بودن . خداییش گاهی حرفی نزد ولی بدم میومد که می بینن بعد به خودم میگفتن اونا که حال بد بعدشو نمی بینن . گاهی حتی از شدت خستگی روی رفتارم با همسرم تاثیر منفی میذاشت . به خودم میگفتم وقتی کسی کمک به حال نیست پس نظرش هم نباید مهم باشه . هر چند اونا چیزی نمیگفتن من معذب بودم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دختر من الان که 16 ماهشه یکم بیشتر از قبل میتونم به خونه برسم ولی هنوز تو آشپزی کردن تنبلم و به خودم ...

خدا رحمتش کنه.زمان یه کم از غمتونو کم میکنه.سبکتر که شدی میفهمی بخاطر بچت باید خوشحال باشی و ادامه بدی.زندگی ادامه داره حتی بدون عزیزترینا 

غصه نخور درست میشه.زمان بده یه کم به خودت.

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای خاااااهر بچم 3سالشه در حسرتم من کار خودمو بکنم اونم بازی خودشو اما یکسر دنبال من تو اشپزخونسمنم ن ...

یکی از کابینتاتو فقط ظرفای پلاستیکی و درب دارتو بذار معمولا هم که رنگ و وارنگه  بگو این کمد تو هست بذار بریزه بپاشه هیچیش نگو . بعدم یادش بده خودش جمع کنه . من با این روش دو بچه رو توی اشپزخونه ایمن نگه داشتم 😁

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من کاملا درکت میکنم ولی زدم به بیخیالی ‌. من با مادر شوهرم همسایه هستم یعنی اراده کنن ۵ دقیقه بعدش ت ...

مادر شوهر منم طبقه بالامونه هعی میادتیکه میندازه که لباسنشسته داری ظرفات مونده بعد بین منو شوهرم دعوا میندازه میره

اینم اخلاق بد ما ترک هاست که اگه یکی بیادیه لکه رو چیزی ببینن هی میگن شلختست فلانه بهمانه بعدش فامیل ...

گَنه سنی شوهریین فامیلری 10 غاباقدان زنگ وورولار منیم کیلر بیردن قاپینین زنگینی وورولار اوغلوم گدیر قاپینی آچیر منن ده اَریم قاچیریخ اتاقدا لیزاس گییریک فقط ،دا اوی یقیشدیرماقا وقت چاتمیر

2810