2777
2789

یکی از دوستام چهرش خیلی عجیب نیس خوشگله متوسطه اما نگاهاش رفتاراش ی جوریه 

مثلا امروز تو ی گردهمایی بودیم بعد دوستم شروع کرد صحبت کردن خطاب ب صحبت ی اقا تو جمع من نگاهش میکردم حالت چهرش عوض میکرد لبخند ابرو بالا نوع صداش چشماش خمار و کشید میگرد داست حرف میزد با یارو بعد متوجه تغییر جهره مرده هم سدی انگار مث خری بود ک بهش تیتاپ دادن 

بعد جلو مردا یهو فازش خانومانه برمیداره هی میگف ب مرده جناب کیانفر در حالی ک جای من کف خلافش اسکل ک...خل 

فازش چیه ؟؟ چرا میتونه مردا جذب کنه جرا من نمیتونم؟؟؟

خیلی متشخص نشون میده خودش از اطلاحات خاصی استفاده میکنه :/ من مث دسته بیل ام اونجا :/ بهر تماشای جهان امدم

همون چشم ابرو اومدن نود درصد راهو رفته دیگه 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یه دوست دارم قشنگه، با اینکه اصلا لاس نمیدم‌مردا با صحبت کردن عادیشم جذبش میشن

در حالی که یه دوست دیگه دارم از اون خوشگلتره ولی اینطوری نیست

نمیدونم‌والا یه عده انگار انرژی خاصی دارن مثل اعتماد به نفس و...

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

منم توام با ۲۱ سال سن هر وقت با دوستام یا فامیل بیرون میرفتم فقط حرص خوردم حالا هم خالم هر وقت باهاش بیرون میری فرت وفرت نخ میدن بهش دوتام بچه داره 😑

انگار فقط داشتم تو خواب میدوییدم🙃💔
انرژی زنانش بالاس زبان بدنش خوبهازش یادبگیر تقلید کن البتع نه جوری که خود اصلیتو فراموش کنی

جلو اینه خواستم تمرین کنم حالت چهرشو ولی نمیتونم 

ببین مثاا ابروشو میده بالا لبخند میزنه حین حرف زدنش زبان بدن هم خیلی داره یا مثلا گاهی کم مزه میپرونه و کلا با مرد جماعت حرف میزنه چشماش خمار میکنه 

ببین من باهاش رفتم اونروز گوسی بخرم بعد فروشنده فقط با این حرف میزد هرجی من میگفتم جواب نمیداد حتی اخراش دوستم هی بالا پایین نگاه میکرد روشو اونور میکرد ک ول کنه مرده ول نمیکردد

خیلی دافم نیس 

حالا اگر ما چشم و ابرومون زیاد تکون بدیم میگن ای بدبخت تیک عصبی داره😂😐

ی چیز تو این مایه ها منظورمه

این سه تا عکسو نیگا کلا حالت چهرش اینجور عوض میکنه