2777
2789
عنوان

داریم طلاق میگیریم حامله ام

7324 بازدید | 154 پست

تو رو خدا راهنماییم کنید واقعا احتیاج دارم 

باردارم ۳ ماهم داریم جدا میشیم 

همسرم کلا ادم بدگمان و شکاک و چند جلسه دادگاه فرستادنمون مشاوره و گفتن بیماری پارانویید داره 

خیلی رو پوششم حساسه خیلیی کوتا اومدم خیلی حتی میگف باید به زبان محلی خودمون صحبت کنی من فارسی صحبت میکردم بازم با اینکه بلد نبودم و مسخره شدم قبول کردم بخدا خیلی جاها کوتاه اومدم الانم خودش دیگه میگه باید طلاق بگیریم بچه رو هم بندازی ۴۰ روزه خونه پدرمم و قبل اینکه قهر کنم تهدید میکرد که بچه رو باید بندازی و اینا قهر که کردم اومد در خونهون ب فحاشی خونه نبودیم 

انواع فحش های زشت و ناموسی همه رو به من و مادرم پیامک کرد همشون دارم جوابش و ندادیم هزاران تا تهدید کرد که میکشتمون و.... 

الانم دیگه دادگاه گف برید مشاوره نامه طلاق بیارید رفتیم نامه داد گفته که هیچ جوره بهم نمی‌خورید و این اقا کلا همینجوریه و بیماره پارانویید داره و اصلا درست بشو نیست 

حالا صد درصد که ما جدا میشیم طلاق میگیریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اینکه خوبه که از یه مرد بیمار جدا بشی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

چرا وقتی باهام اختلاف دارید پیشگیری نمیکنید😕

خانوم وکیل 👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱            

یا خدا

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

تا اونجایی که من میدونم قبل طلاق ازمایش  بتا هم میدن که مطمعن شن باردار نیستی مگه ندادی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید