2777
2789
عنوان

به نظرتون بیخود حساس شدم

52 بازدید | 7 پست

همسرم و دوستاش خیلیی مذهبی هستند، مذهبی در حد این که برای هر امامی مثلا یه هفته سیاه می پوشن. از ماه صفر تا الان مشکیشون رو در نیاوردند . (ایام محسنیه و ...) 

بعد همسرهای دوستاش هم همین طور هستند، ولی من نه، یعنی از لحاظ اعتقادی با هم خیلیییییی تفاوت داریم ولی به یه همزیستی مسالمت امیز رسیدیم دیگه. 

بعد همسر یکی از دوستای نزدیکش، توی ایتا برای همسر من پیام های مذهبی و .. می فرسته مثلا اطلاعیه روضه شون که زنونه بود رو توی ایتا برای همسرم فرستاده، اخه روضه زنونه رو چرا باید برای دوست شوهرش بفرسته؟

بعد خیلی وقتا برای گرفتن کارت سوخت و ... به شوهرم زنگ می زنه، چند بار گفته که براش پول بزنه، بعد شوهرم زده و بعد اونم تشکر کرده . توی ایتا دیدم و نگفتم بهش. 

به نظرتون من حساسم؟ 

همسر دوستش به شدت مذهبی هست. به اصرار همسرم امروز یه سر رفتم روضه شون، بعد همسر دوستش یه ظرف حلوا داد گفت برای اقای فلانی (همسرم) کنار گذاشتم .

نمی خوام فکرم مریض باشه، ولی اعصابم به هم ریخته. نظر شما چیه؟

کاربر قدیمی سال 97 ام دوباره مجبور شدم اکانت بسازم می دونید چرا دیگه؟؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش اگر مذهبی هم نبودن رفتار خانمه عجیب و غیر اخلاقیه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم