2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیایید

83 بازدید | 13 پست

من تو همه ی بارداری هام ویارهام مثل هم هستن . هر ۴ بارداری از همون ۶ هفتگی از بوی صابون شامپو عطر ادکلن بوی مایع ظرفشویی بوی بدن خیلی بدم میومد اووق میزدم کیا اینجوری بودن ؟ 

من الان دومی هست با اولی هم فرق داره از هیچ بویی بدم نمیاد ولی کلا سیرم انگار از مرغ و گوشتم تو غذا بدم میاد اولی از بو ها بدم میومدم ولی اشتهام بهتر بود.جنسیت بچه هات چی هست سره دختر و پسر هم فرق نداشت؟

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من الان دومی هست با اولی هم فرق داره از هیچ بویی بدم نمیاد ولی کلا سیرم انگار از مرغ و گوشتم تو غذا ...

ولا دوتا دختر دارم برای اونام از همون بوها که گفتم بدم میومد یه سقطم داشتم . الان اتفاقی باردارم ولی دقیقا مثل همونا از بوها بدم میاد

شاید چون جنسیت یکیه اینجوری میشه برات .من خودم نمیدونم بچه ام دختره یا پسر ولی هرکی منو میبینه میگه ...

شما برای این یکی از بوها بدت میاد ؟ از چه بوهایی ؟ غذا یا مثل من بوهای معطر و صابون شامپو و اینا

شما برای این یکی از بوها بدت میاد ؟ از چه بوهایی ؟ غذا یا مثل من بوهای معطر و صابون شامپو و اینا

از بو بدم نمیاد فقط بی اشتهام وبدم میاد گوشت و مرغ تو غذا رو بخورم وزن کم کردم ولی سره دخترم ازبوی برنج بدم میومدبخصوص درحال جوشیدن واشتهام کم بود ویارمم کمتر بود این یکی خیلی اذیت شدم  

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40