2777
2789
عنوان

دعوای منو شوهرم تروخدا بیاید

171 بازدید | 15 پست

منو شوهرم دیروز سر ی بحث کوچبک دعوا کردیم اون گفت دیگ زنگ نزن بهم(اون ماموریته از هم دوریم)

بعدش از دیروز هرچی زنگ میرنم میرنه مشغولی میگه دلم نمیخواد باهتت حرف بزنم یا میگه هر زری داری تو پیام بگد

اخه حالت عادی وقنق باهم دوستیم رفتارش خوبه ولی وقتایی ک دعوا میکنسم دیگه مثثثثه سگ هی باید برم منت کشی منم دیگ خسته شدم

تا ی ساعت پیش شاید پونصد بار زنگو پیام دادم با التماس ک جوابمو بده ولی هیچ جوابی نداد

بنظرتون چکار کنم؟

بنظرم منت نکش

اون باید منت بکشه

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مجبوری زنگ بزنی 

ولش کن 

این همه زنگ برای چیه 

بذار هر وقت خودش خواست زنگ می‌زنه 

والا منم اگر دعوا کنم وقتی عصبی هستم یکی مدام زنگ بزنه اعصابم بیشتر خورد میشه 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا انقدر خودتو کوچیک میکنیواسه خودت ارزش قائل شوبا همین کارا اینجوری پُر رو شده دیگه

بنظرت الان در جواب جواب ندادنش پیام چی بدم؟بگم هرطور خودت دوس داری منم دیگ زنگ نمیزنم

مجبوری زنگ بزنی ولش کن این همه زنگ برای چیه بذار هر وقت خودش خواست زنگ می‌زنه والا منم اگر دعوا کنم ...

بنظرت الان پیام بدم بهش بگم هرطور خودت دوس داری دیگ زنگ نمیزنم؟

بنظرت الان در جواب جواب ندادنش پیام چی بدم؟بگم هرطور خودت دوس داری منم دیگ زنگ نمیزنم

هیچی 

فقط یه پیام بده بگو خودت نخواستی جوابمو بدی

پس دیگه منتظر پیام از طرف من نباش

یه شبت خوش هم آخرش بنویس

بزار حالش جا بیاد

وااااالاااااا

رو دادیم به این مردا

بنظرت الان پیام بدم بهش بگم هرطور خودت دوس داری دیگ زنگ نمیزنم؟

اشتباه منو نکن ب این مردا هرچی بی محلی کنی بیشتر پیگیرت میشن،برا بی محلی کردنم میخوای پیام بدی؟ول کن دگ...بذار اونم نگرانت بشه ،انگار ک وجود نداره بی خیالش شو