2777
2789
عزیزم اصلا دیر نیست من سی سالمه تازه قصد بارداری دارم،اخه سنی نیست که بی حوصله بشی ،پسرت هم بچه بیار ...

ممنونم ازحرفتون ولی پسرم بچهای خواهرمومیبینه همش میگ ببین اوناهمش خواهربرادرن چرامن تنهام بیشترغصم میگیره

راضیم ب رضای خود خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بچه داری یدونه؟چندسالشه؟

اره عزیزم‌پسرم ۶ سالشه مغزمو خورده داداش میخوام مامانه ماهور شکمش اییینجا بود  وی دستشو جلوی شکمش میگیره نینی توش بود تو چرا نمیاری🤦‍♀️🤦‍♀️هرروز توی نافمو نگا میکنه دنباله بچس منم تنبلی دارم خسته شدم ازدارو😪

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
وای ولش کن بخدا خواهرشوهرمو جاریم هردوتا عاصی شدن بخاطر بچه اول که هی میگفت تنهام یکی دگه آوردن الان ...

وضع مالیم خوبه شوهرمم دوسدار بچه بیاریم بیشتربخاطرچشام دودل شدم الان بیارم یابعدعملم

راضیم ب رضای خود خدا
ممنونم ازحرفتون ولی پسرم بچهای خواهرمومیبینه همش میگ ببین اوناهمش خواهربرادرن چرامن تنهام بیشترغصم م ...

بنظرم خودت سرگرمش کن یا بجای هرروز بری خونه خواهرت کلاسی یا حداقل پارک ببرش اخه پسر پنج شیش ساله چطوری میخواد با یه نوزاد سرگرم شه تا نوزادتم بزرگ شه پسرت رفته مدرسه و دیگه حسابی سرگرمه

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من🌙
اره عزیزم‌پسرم ۶ سالشه مغزمو خورده داداش میخوام مامانه ماهور شکمش اییینجا بود وی دستشو جلوی شکمش می ...

عزیرم شماچندسالتون چندوقت اقدامی پریودات چحوری منظم

راضیم ب رضای خود خدا
وضع مالیم خوبه شوهرمم دوسدار بچه بیاریم بیشتربخاطرچشام دودل شدم الان بیارم یابعدعملم

بعد عمل اقدام کن انشالله،ولی قبلش یه متخصص زنان برو سونو و چکاپ بده که خیالت راحت باشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اره عزیزم‌پسرم ۶ سالشه مغزمو خورده داداش میخوام مامانه ماهور شکمش اییینجا بود وی دستشو جلوی شکمش می ...

منم ی دختر۸ساله دارم اونم میگ داداش بیار . میترسمم دیرشه انقدرم مشکلات دارم ک واقعا نمیتونم الان بیارم از ی طرفیم دخترم میگ من بزرگ شدم دیگ میخام چیکار داداش

2810