2777
2789

خدایا چقد با نداری سرکردم شکر کردم تنمون سالم که اونم دیگه نیس خدایا  میگن کارهات از حکمت چه حکمتیه که یه بنده ت به عیش عشرت سفر زندگی خوبه و بنده دیگه ت باید نگران گذران زندگیش باشه یکی دغدغه اش رنگی  کردن بکینی اون یکی رنگی کردن سفره خالیش باز هم میگم شکر 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا رو نباید قاطی این چیزا کرد خدا کاری به کسی نداره اینجا 

همین که مجموع دارایی ها بیشتر از ۲۰۰ ملیون تومن باشه یعنی از نصف مردم کره زمین پولدار تریم 

هر پنج ثانیه یک کودک در اثر گرسنگی دار میمیره 

و هزار و یک آمار دیگه که ثابت می‌کنه خدا کاری به این دنیا نداره 

هیچ خبری نیست ...😉
خدا رو نباید قاطی این چیزا کرد خدا کاری به کسی نداره اینجا همین که مجموع دارایی ها بیشتر از ۲۰۰ ملیو ...

چی دخیل به نظرت اگه بیشتر از خیلیا کار نکرده باشیم کمتر نکردیم  زندگیمون سالمتر از خیلیا بوده مریضیای گرفتیم که مال اونا بوده که زندگی ناسالمی داشتن 

خدارو شکر که تنمون سالمه عزیزم ولی من واقعا تو کار اوس کریم میمونم صابخونمون امسال حدود یک تن پسته وبادوم گردو برداشت کرد سه تا خونه دارن دوتا ماشین خوب زنه با زور پول هزار تا مدرک گرفته دائم غذا سفارش میدن دوماه یک بار گوسفند سر میبرن ولی من دندون نیشم شکسته پول ندارم درستش کنم همه  همسایه‌ها میگن حیفه تو مستاجر باشی اون صابخونه اما شانس من کجا اون کجا

ومنی که بیخوابی کلافه کرده منو اگه خواب خوب دارین بزرگترین نعمته با قرص خواب شاید ۳ساعت بخوابم حالم ...

عزیزم توی ایتا یه کانال هست یه دارو دارن به اسم ابردوا برای همه چیز میگن عالیه حتی بی‌خوابی اگه خواستی بگو تا کانال اسم کانالش رو بهت بگم

ما مردم ایران عاشق هم هستیم. ما لایق بهترینهاییم

ومنی که بیخوابی کلافه کرده منو اگه خواب خوب دارین بزرگترین نعمته با قرص خواب شاید ۳ساعت بخوابم حالم ...

بمیرم من میخوابم ولی انقد خواب می بینم خسته بیدار میشم لذتی نبردم

خدارو شکر که تنمون سالمه عزیزم ولی من واقعا تو کار اوس کریم میمونم صابخونمون امسال حدود یک تن پسته و ...

عزیزم خوب دردم این که تنمونم دیگه سالم نیس مریضایی گرفتیم که .....