2777
2789
عنوان

شوهرم مراعاتمو نمیکنه 😐😷

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 58 پست
دقیقا وضعیت من بااین تفاوت ک از بس رابطه نداشتیم کلا سرد شده  انگار حسی نداره دیگه😔دوماهه زایم ...

دكتر براي منم ممنوع كرده،ولي من رابطه رو به شكل ديگه حفظ كردم ،خوب يه مدت شما برو سمتش

دقیقا وضعیت من بااین تفاوت ک از بس رابطه نداشتیم کلا سرد شده  انگار حسی نداره دیگه😔دوماهه زایم ...

خوب حتما مراعاتت رو میکنه که درد و اذیت نداشته باشی

چرا خودت پیشقدم نمیشی؟؟

ما بدبختی رو بوسیدیم و گذاشتیم کنار، حالا ول کن نیس، هی میره و میاد میگه یه بوس بده 😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نه تیکه نمیندازم دیگه واقعا نگران غرورمم😕یه بچه اوردیم کل زندگیمون ریخت بهم🙄

😔😔😔

با اینکه میگن بچه ستون زندگی رو محکمتر میکنه

ما بدبختی رو بوسیدیم و گذاشتیم کنار، حالا ول کن نیس، هی میره و میاد میگه یه بوس بده 😐
دكتر براي منم ممنوع كرده،ولي من رابطه رو به شكل ديگه حفظ كردم ،خوب يه مدت شما برو سمتش

تو بارداری زیاد رفتم سمتش.ولی اونم میپیچوند خیلی میترسید.ب حدی ک کم کم سرد شد اینو ب خوبی حس میکنم

پیکی به سلامتی خداوند بزن
خوب حتما مراعاتت رو میکنه که درد و اذیت نداشته باشی چرا خودت پیشقدم نمیشی؟؟

بهش گفتم که دیگخهدرد و خونریزی ندارم اذیتم نیستم که اگه خواست بیاد سمتم.دلم میخاد بعد هفت.هشت ماه اون باشه ک بیاد سمتم

تو بارداری زیاد رفتم سمتش.ولی اونم میپیچوند خیلی میترسید.ب حدی ک کم کم سرد شد اینو ب خوبی حس میکنگ

الان به سلامتي فارغ شدي ديگه؟خوب شدي از نظر جسمي؟اگه اره كم كم شروع كن رابطه رو گرم كردن اما با يه حس خوب و عشق 

تو بارداری زیاد رفتم سمتش.ولی اونم میپیچوند خیلی میترسید.ب حدی ک کم کم سرد شد اینو ب خوبی حس میکنم

عزیزم امضات نشون میده دلسرد و افسرده شدی 😔

پاشو یه تکونی بخودت بده

به گذشته های خوبتون فکر کن سعی کن اون روزا رو برگردونی

منم دقیقا مثل شمام 

الانم اصلا هیکلم تکون نخورده مثل قبل بارداریمم هرروزم تیپ میزنم و به خودم میرسم بازم مثله یک گوسفند برخورد میکنه 

👼پسرم تاج سرم 👼
😔😔😔 با اینکه میگن بچه ستون زندگی رو محکمتر میکنه

اره واقعا ستون زندگی رو محکم‌میکنه انگار بهم‌وابسته تر شدیم و احترامم بینمون بیشتر شده ولی از ی جهتم‌رابطه جنسی کمتر شده دعواهامونم سر بچه بیشتر شده😂😂😂😂

ولی درکل خوبه👌

الان به سلامتي فارغ شدي ديگه؟خوب شدي از نظر جسمي؟اگه اره كم كم شروع كن رابطه رو گرم كردن اما با يه ح ...

اره دوماهه زایمان کردم.حالم خداروشکر‌دوسه هفته ای میشه بهتره اونم میدونه ولی انگار براش مهم نیست😂😂انگارمنم بعد اینهمه مدت هم خجالت میکشم هم دوس دارم برا اولین بار اون‌پیشقدم‌شه

اره دوماهه زایمان کردم.حالم خداروشکر‌دوسه هفته ای میشه بهتره اونم میدونه ولی انگار براش مهم نیست😂😂 ...

خجالت نداره

اولش شاید سخت باشه اما بهرحال شوهرته 😆

بچه که از هوا نیومده 😚

عزیزم امضات نشون میده دلسرد و افسرده شدی 😔 پاشو یه تکونی بخودت بده به گذشته های خوبتون فکر کن سعی ...

واقعا اره...

حس میکنم‌امیدی برا زندگی ندارم.شاید از نظر بعضیا مسخره باشه ولی رابطه واقعا زن و شوهرو بهم‌از هر لحاظ نزدیک میکنه.واسه من‌از لحاظ روانی خیلی مهم بود حس میکردم شا.رژ روحی میشم بعد رابطه

بعد یهو فکرکن۷.۸ماه رابطه نداشته باشی چی میشه چه فکرایی میاد تو سرت

منم دقیقا مثل شمام  الانم اصلا هیکلم تکون نخورده مثل قبل بارداریمم هرروزم تیپ میزنم و به خودم ...

حداقل مال تو مث گوسفند و برخورد میکنه مال من مث بوف کوره هیچی نمیبینه😕