2777
2789
عنوان

شوهرم مراعاتمو نمیکنه 😐😷

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 58 پست

ما بعد ۵ سال دوستی باهم ازدواج کردیم

خیلی همدیگرو میخواستیم

یکسال و نیم بعد عروسیم حامله شدم

اگه به اون بود میگفت تا چهار پنج سال بچه نمیخاییم

اما اومدن بچه دلیل کم شدن محبتم به شوهرم نمیشه

برداشت اون اینه که محبتم نصف نصف شده 😐

ما بدبختی رو بوسیدیم و گذاشتیم کنار، حالا ول کن نیس، هی میره و میاد میگه یه بوس بده 😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم برای هر دوتون ان شاء الله به زودی حاجت روا بشید به خیر و خوبی🙏

ممنونم خیلی زیاد عزیزدلم ان شاالله شما هم همه حاجاتتون بر آورده بشه😍😍😍😍😍😍😍😍😍

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤

ما هم‌همین بساط و داشتیم منتها دقیقا برعکس😔😔😔یجوری به بچه تو شکمم محبت میکرد که من شبا از حسودی گریه میکردم😶😶حتی از ماه پنج رابطرم قط کرد ک بچه اسیبی نبینه قبل اونم ک ماهی یبار

کلا خیلی کاراش باعث حسودیم میشد😔

پیکی به سلامتی خداوند بزن
ما هم‌همین بساط و داشتیم منتها دقیقا برعکس😔😔😔یجوری به بچه تو شکمم محبت میکرد که من شبا از حسودی گ ...

فارغ شدی شما؟ الان وضعیت چطوره؟

ما بدبختی رو بوسیدیم و گذاشتیم کنار، حالا ول کن نیس، هی میره و میاد میگه یه بوس بده 😐
خوش بحالت من که انقدردلم از دست شوهرم شکسته که خدابگه و بس 

چرا عزیزم؟

فارغ شدی شما؟ الان وضعیت چطوره؟

اره فردا دقیقا دوماه میشه ک زایمان کردم

وضعیت خوبه.هنوزم ب بچه محبت میکنه بیشتر ازمن.شایدم اینطور نیس مامانم اینامیگن حساس شدی به هردوتون محبت میکنه

توهم نگران نباش بعد ب دنیااومدنش مهر بچه طوری ب دلش میفته ک حد نداره

اره فردا دقیقا دوماه میشه ک زایمان کردم وضعیت خوبه.هنوزم ب بچه محبت میکنه بیشتر ازمن.شایدم اینطور ن ...

خدا کنه 😞

چرا عزیزم؟

7ماه باردار بودم یک عالمه عکس افتضاح تو گوشیش دیدم منو همسرم خیلییییییی همدیگه رو دوس داریم ولی کل بارداری اصلا رابطه نداشتیم همسرم می ترسید که به بچه اسیب برسه عکسارو که تو گوشیش دیدم دنیارو سرم خراااب شد الان که پسرم دوماهشه هم فقط یکبار رابطه داشتیم یعنی تو کل 11ماه یک بار رابطه داشتیم 

همه اش احساس میکنم همسرم عکس و فیلمای ناجور نگاه میکنه وقتی به این قضیه فکر میکنم از درون خورد میشم 😥😥😥

👼پسرم تاج سرم 👼
7ماه باردار بودم یک عالمه عکس افتضاح تو گوشیش دیدم منو همسرم خیلییییییی همدیگه رو دوس داریم ولی کل ب ...

دقیقا وضعیت من بااین تفاوت ک از بس رابطه نداشتیم کلا سرد شده  انگار حسی نداره دیگه😔دوماهه زایمان کردم هنوز درخاست رابطه نکرده🤐🤐

7ماه باردار بودم یک عالمه عکس افتضاح تو گوشیش دیدم منو همسرم خیلییییییی همدیگه رو دوس داریم ولی کل ب ...

دقیقا این حرف شما درددل خواهرشوهرم بود

اونم وقتی زنش باردار بوده توی کانالهای +۱۸ و عجق وجق میگشته

حتی کارشون به جدایی میکشه که با وساطت ختم به خیر میشه

خوب عزیزم بهتره مدام اون صحنه ها رو تو ذهنت تداعی نکنی و فکر کنی فردا صبح اولین صبح زندگی مشترک هست

بهش محبت زیاد کن مثل اوایل زندگی براش تازگی داشته باش

بذار حریص بشه و دلش برات تاب تاب کنه

دقیقا وضعیت من بااین تفاوت ک از بس رابطه نداشتیم کلا سرد شده  انگار حسی نداره دیگه😔دوماهه زایم ...

اون یکبار هم من انقدربهش تیکه انداختم که رابطه داشتیم وگرنه کلا سرد شده 

👼پسرم تاج سرم 👼