رفتم دکتر پوست مثلا دکتر خوبیم بودش تا دید گفت اینا لک هورمونیه آزمایش هورمونی بده گف باید درمان شه وگرن تو بدنت پخش میش خیلی ناراحتم خودمو باختم شوعرم خوشگل خوشتیپ میترسم ازم زده شه خودمم خوشگلم بخدا هرجام میرم انقد نگام میکنن قیافه و قد هیکلم خوبه تعریف نباشه ولی پوست بدنم لعنتی لک تیره زده حالت راه راه یه تاپم نمیتونم بپوشم
آتشی در من هست...که به پا خواهم کرد...من برای این عشق...کودتا خواهم کرد...تو چه کردی با من...که طلسمم در تو ....چرا نمیرسد صدا...صدای من به تو...غریبِ آشِنا....من از تمام شب...ببین بریده ام... نفس نفس تورا....نفس کشیده ام💔۱۴۰۳/۱۰/۲۲ 🎵: غریب آشنا (ایهام)
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آتشی در من هست...که به پا خواهم کرد...من برای این عشق...کودتا خواهم کرد...تو چه کردی با من...که طلسمم در تو ....چرا نمیرسد صدا...صدای من به تو...غریبِ آشِنا....من از تمام شب...ببین بریده ام... نفس نفس تورا....نفس کشیده ام💔۱۴۰۳/۱۰/۲۲ 🎵: غریب آشنا (ایهام)