2777
2789

رفتم دکتر پوست مثلا دکتر خوبیم بودش تا دید گفت اینا لک هورمونیه آزمایش هورمونی بده گف باید درمان شه وگرن تو بدنت پخش میش خیلی ناراحتم خودمو باختم  شوعرم خوشگل خوشتیپ میترسم ازم زده شه خودمم خوشگلم بخدا هرجام میرم انقد نگام میکنن قیافه و قد هیکلم خوبه تعریف نباشه ولی پوست بدنم لعنتی  لک تیره زده حالت راه راه یه تاپم نمیتونم بپوشم

من که با سن ۱۷ بالاتنه ام پره لکه اس چی بگه🫠

محلول میزنم خوب میشه 

نمیزنم باز شروع میشه...

آتشی در من هست...که به پا خواهم کرد...من برای این عشق...کودتا خواهم کرد...تو چه کردی با من...که طلسمم در تو ....چرا نمیرسد صدا...صدای من به تو...غریبِ آشِنا....من از تمام شب...ببین بریده ام... نفس نفس تورا....نفس کشیده ام💔۱۴۰۳/۱۰/۲۲            ‌                                                                        ‌   🎵: غریب آشنا (ایهام)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لک چیه ؟؟محلول چی میزنی

رنگش حناییه 

کلوبتازول و کلوتریمازول میزنم 

آتشی در من هست...که به پا خواهم کرد...من برای این عشق...کودتا خواهم کرد...تو چه کردی با من...که طلسمم در تو ....چرا نمیرسد صدا...صدای من به تو...غریبِ آشِنا....من از تمام شب...ببین بریده ام... نفس نفس تورا....نفس کشیده ام💔۱۴۰۳/۱۰/۲۲            ‌                                                                        ‌   🎵: غریب آشنا (ایهام)

عزیزم شما درمان کردی ماکولارو؟؟

نمیدونم همونیه که شما میگی یا نه

ولی تا وقتی از پماد استفاده کنم خوبه فقط 

استارتر رفتی دکتر پوست؟گفت هورمونیه درمان کن،راه درمانش هم گفت؟

والا تا اونجایی که می‌دونم ربطی به پوست نداره یه بیماری خودایمنی ومشکل ازخون وکبده

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱
پماد بزنی لک ها میره؟

اره