خانما من چندتا خواهر دارم. از وقتی ازدواج کردم شوهر یکیشون اصلا با شوهرم نساخت خیییییلی اذیتمون کرد خود خواهرمم همینطور. دوسال پیش شوهرم مرتکب اشتباهی شد و دیگ این خواهرم و شوهرش دس برنداشتن انقدددد مارو آزار دادن. و الان دوساله ک ارتباطی باهاشون نداریم. الان ی موقعیتی پیش اومده برا این خونه های دولتی. شوهرم چون دور کار دیگه ای هست فعلا موجودی نداریم براش پرداخت کنیم ولی خواهر و برادرای خودش ک کلی بهمون کمک کردن میتونن پرداخت کنن. ولی من از شوهرم خاستم ک ب همون خواهرم بگیم برا این خونه پول واریز کنه چون خونه نداره و مامانم خیلی غصشو میخوره. شوهرمم هم حرفی نداشت لااقل ب من چیزی نگفت. ولی الان ک تنها شدم هرچی فکرمیکنم میبینم خیییییلی عذابم دادن خیلی پشت سرم بدگفتن باهم بد حرف زدن. بنظرتون کار درستیه این کارو کنم؟؟ یا بزارم همون خواهر و برادرای شوهرم واریز کنن؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اوه چ سخت شد انتخاب،آدم میترسه کمک کنه ب خونه و زندگی برسه ولی باز اذیت کنه و بجایی برسونه ادمو ک روزی هزار بار ب علط کردن بیفته واسه خوبی ک در حقش کردی
نکنید اینکارو وقتی هم بی احترامی میکنن هم باعث عذابتون شدن
نمیدونم چرا یهو ب ذهنم رسید ب شوهرم اینو بگم. هر حرفی ک فککنی من شنیدم ازشون. همین شوهر خواهرم بهم گفت نبینم دیگرو گوشی زنم زنگ بزنی!! بعد اون دیگ هیچوقت زنگ نزدم ب خواهرم. دوسال گذشته گاهی خونه پدرم میبینمش فقط