2777
2789

واسه چ حیطه ای میخواید عزیزم دعا خیلی سنگینه انرژیش بجاش ی راه دیگه بهتره گلم اگر برا آینده میخواید تارو+ت واسترولوژی ک بهتره

یک عشق متافیزیک ، انرژي خوان تاروت،انسان شناسی، فلسفه وروانشناسی استرولوژی و نویسنده   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

استرولوژی چیخ

علم بررسی سیارات و ستارات هنگام تولد شخص برحسب تاریخ تولد وقتی ب دنیا میایم سیارات و ستاره ها توی یک همراستایی های خاصی هستن ک میتونن بر زندگی شخص تاثیر بزارن همونجور ک ماه روی آب مؤثره مثالش... 

یک عشق متافیزیک ، انرژي خوان تاروت،انسان شناسی، فلسفه وروانشناسی استرولوژی و نویسنده   

میشناسین جایی و ؟

سلام من همین کاربر تیخوانا هستم  فعلا با این کاربری هستم 

اره میشناسم ولی اراک نیست. اصفهانه. کار شیطانی هم انجام نمیده. خیلی ها هستن میگن کار شیطانی می‌خوایم

فقط اسلامی چون جن مسلمان داره 

هیق

سلام من یک دعانویس خیلی خوب می‌شناسم ولی مشهد زندگی میکنه مشکل من و خواهرم رو حل کرد، خواهرم که زندگیش داشت از هم میپاشید ولی از وقتی که از این بنده خدا دعا گرفت کلا زندگیش تغییر کرد و خوب شد، خودمم همینطور شوهرم خیلی مریض بود الان خوب شده خداروشکر. این بنده خدا آدم مومن و خوبیه، سنشم زیاد بالا نیست حدود چهل سالشه فک کنم. ولی کارش حرف نداره. تلفنی هم کار انجام میده ولی فقط کارهای رحمانی انجام میده.برای جدایی یا کارهایی که حروم باشه بهش نگین چون اصلا انجام نمیده، میگن موکل لشکری داره البته من که به موکل و این چیزا اعتقادی ندارم ولی دستش خیلی سبکه، شمارشو میزارم ولی به شرطی که هر کی مشکلش حل شد از ته دل برام دعا کنه خدا یک نی نی پسر امسال بهم بده، اگه زنگ زدین جواب نداد پیام بدین بگین از طرف خانم صالحی هستین

09157096791 سید علی