2777
2789

نگران نباش شرایط تغییر می کنه.....

آبجی گلم می شه یه فاتحه برای مادرم فاطمه بفرستی🤲❤کاش می توانستم بهترین جای  بهشت را برای مادرم❤ بخرم.مادرعزیزم کعبه من قبله من چه سبکبال پرواز کردی ...چه راحت تسلیم خواست خداشدی امیدوارم نوربه قبرت به باره😭😭😭همیشه در تک تک سلولهای وجودم خواهی بود...❤🌹روحت شاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حس میکنم تمام کسایی که میان اینجا میگن میخواییم خودکشی کنیم و راه حل واسه مرگ میخوان کمبود محبت دارن ...

نه دورت بگردم..

من بچم سقط شده یه ماه بیشتره ولی واقعا نمیتونم کنار بیام

تاپیک هامو بخونی لطفا

دل به رغبت می‌سپارد جان‌ به چشم مست یار
نه دورت بگردم..من بچم سقط شده یه ماه بیشتره ولی واقعا نمیتونم کنار بیامتاپیک هامو بخونی لطفا

آره سخته دیر آدم کنار میاد ولی تحمل کن  خوب میشی

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بخدا دیگه نمیتونم خستم از همچی خستم از ادما

اگه بشینم برات از مشکلاتم بگم سجده شکر می‌کنی ک جای من نیستی 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

من گاهی فکر میکنم بعد میگم تا اینجای راه اومدم خب قرار نیست همیشه اذیت بشم یکم دیگه هم صبرمیکنم خدا خودش تو  فکره توی کارش دخالت نمیکنم   وگرنه گاهی اینقدر فشار هست میگم تو خواب بمیرم کاش ولی هستم هنوز 

تلاش کن اندوهت را دوست بداری 

شاید ترکت کرد

به رسم تمام چیزهایی که دوست داشتی و ترکت کردند🥲

عزیزم تو فکر میکنی بقیه آدما خیلی خوشن؟

فکر میکنی ما زخمی به تن و روحمون نیست؟

هر آدمی درد نگفتنی داره 

فقط باید یاد بگیریم باهاش کنار بیاییم.....

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

سلام یه سوال چرا آدم وقتی داره خودش انقدرزجرمیکشه فکرخانواده بکنه وخودشوفدای اونا خاک سرده یه سال که شدنهایت یادشون میره ولی من وامثال این عزیز که آرزوی مرگ داریم چی؟تاکی بایدزجربکشیم؟

🖤💔Najmeh is eternal love🖤💔
قرص خواب آور بخور15 دقیقه صبر کن پنجره هارو ببند گاز رو بازکن بگیر بخواب فوری بدون درد

واقعا متاسفم برات آقاااا شعووووور نداری؟

درک نمیکنی این خانوم چقدر تو موقعیت بدیه؟

بی جا میکنی میایی نظر میدی تو سایت و تاپیک خانومی که  حالش خراب و بدترش میکنی

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️