2777
2789
عنوان

منافذ باز پوست و پوست چرب

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 39 پست
فوم شیتشوی ویتامین سی بخر هر شب صورتت رو بشور مرطوب کننده پوست چرب بزن حتما

ویتامین سی برای پوست چرب و جوش دار مناسب نیست چون جوش را دو برار میکنه و باعث التهاب پوس میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلااااااا

باید بگردین توی شهرتون ، یه سری از داروخانه ها مرکز لوازم بهداشتی با هر نوع مارک و برند هستند ، حتما حداقل یه داروخانه چیزی که شما میخواین را داره 

باید بگردین توی شهرتون ، یه سری از داروخانه ها مرکز لوازم بهداشتی با هر نوع مارک و برند هستند ، حتما ...

بخدا همه جا رو گشتم نیست .خب شهر ما مرزی هست و کوچک . تمام محصولات ترکیه فت و فراوان ریخته اما بعضی از ایرانی ها کلا نیست باید برم از تبریز بیارم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

بخدا همه جا رو گشتم نیست .خب شهر ما مرزی هست و کوچک . تمام محصولات ترکیه فت و فراوان ریخته اما بعضی ...

منم که مثلا توی یکی از شهر های بزرگ و پر امکانات زندگی میکنم ، ولی بعضی از مارک ها رو پیدا نمیکنم ، یه دوستی توی یکی از تاپیک ها گفتند از سایت عسل بانو سفارش بدین ، ولی خب من اعتماد ندارم بهشون ، حالا شما میخوای یه بار امتحان کنین 

منم که مثلا توی یکی از شهر های بزرگ و پر امکانات زندگی میکنم ، ولی بعضی از مارک ها رو پیدا نمیکنم ، ...

منم اعتماد ندارم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎