2777
2789
عنوان

اگر من جای دختره بودم میکشتمش

225 بازدید | 10 پست

دوستم تعریف میکرد 

که پسر عمه ام عاشق خواهرمه 

گفت الان ۵ ساله خون ما رو تو شیشه کرده و خواهرمو میخواد پسر عمه امم مشکلی نداره و ما همگی خیلی دوسش داریم 

اما هم هرکاری می‌کنیم خواهرم راضی نمیشه 

میگه من با این آدم ازدواج نمیکنم اگر بمیرم 

به دلم نمیشینه هرکاری میکنم ..

(خلاصه دوستم گفت سلمان تو سریال نون خ که چجوری پاپیچ شیرین بود این صدبرابر بدتره البته پسر عمه ام از لحاظ ظاهری و شخصیت و عقل مثل سلمان نیست فقط این ویژگی کوتاه نیومدن از دختر مورد علاقه اونا شبیه همه)

خلاصه دوستم گفت پسر عمه ام هی میگه این دختر زن منه و خواهرمم وقتی این جمله رو می‌شنوه قصدش اینه پسره  رو بکشه..گفت دیگه اینقدر پسر عمه ام پاپیچ شدن و گفت این خانم زن منه دعوا شد 

بیشتر دعوا هم بین خواهرم و پسر عمه ام بود 

خلاصه گفت 

بزرگان فامیل جمع شدن این دعوا کش پیدا نکنه و شر نشه

خواهرمم آوردن با پسر عمه ام که نصیحت کنن و این حرف ها 

خلاصه گفت 

پسر عمه ام تو اون جلسه که خواهرم و پسر عمه ام و دوتا از ریش سفیدان بودن گفته؛

گفته زن و شوهر دعوا میکنن عادیه منم نمی‌خوام کش پیدا کنه..

همینو که گفته خواهرم اینقدر غصه خورده گریه و خنده رو چند روزه قاطی کرده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااااخب نمیخادشبابای دختره چرا نمیزنه دهن پسره که اینجوری نکنه

مشکل اینجاست دوستم گفت بابام و مادرم

و داداشام عاشق پسر عمه امن یعنی اینقدر دوسش دارن

پسره هم مزاحم نمیشه یا جلو راه بگیره یا... فقط خواستگاری می‌کنه احتمالا اینا همه منتظرن پسره اینقدر اصرار کنه دختره قبول کنه 

خب اگه پسره مشکلی نداره دختره چرا واقعا نمیخوادش😐کمتر پسری هست که انقد پای یه دختر وایسهشایدم دختره ...

دیگه اگر کسی دیگه دوست داره فعلا نمی‌تونه بگه چون مخالفت شدید خانواده اش مواجه میشه و نمی‌ذارن چون اونا بشدت موافق پسر عمه هستن و میگن یا این یا هیچکس 

اگر اینجور باشه دختره باید امیدوار باشه پسر عمه بی‌خیال بشه

و ازدواج کنه