2777
2789
عنوان

در خونه رو نصف شب میزدن

117 بازدید | 5 پست

ساعت ۳ ۴ نصف شب بود در خونه رو میزدن، یبار زدن یکم بعد بازم زدن، زنگ نبود با دست میزدن رو در، خیلی ترسیدم به مامانمم هرچی میگم باور نمیکنه میگه خواب دیدی، یه حالت وحشتناکی بود انگار بخوای یکیو بترسونی کسی که کار داشته باشه اونجوری در نمیزنه آروم اروم میکوبید😭میترسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز نکن اصلا قران بخون

شاید یک ادم مریض بوده به هرحال اصلا باز نکنید ایت الکرسی بخون

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
2805

تاپیک قبلیت دیدم بازم مزاحمت داشتین؟ 

اگه اتفاق افتاد پنجره یواشکی نگاه کن ببین کیه مچشو بگیرین 

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...

یک چاقو بلندی قمه چیزی برمیداشتی یک قران ان هم تو دست دیگه ات میگرفتی در باز میکردی ته اش اگه ادمی پشت در بود یا دیوی بود یا همون قمه یا چاقو بلند میزدی اگه جن بود با قران میزنی به همین راحتی