آخه جاریم خودش هیچ وقت جوراب شلوار هم نمیپوشه حتی ولی به من میگفت لختی هست لباست البته حسود هم هست ...
به نظرم ماکسی بلند قشنگتر میشه اگه قدت بلنده
MAFIA PLAYER میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
آخه جاریم خودش هیچ وقت جوراب شلوار هم نمیپوشه حتی ولی به من میگفت لختی هست لباست البته حسود هم هست ...
میونی به پات پنکک بزنی سفید تر بشه 😍😄
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه جانم قدم بلند نیست متاسفانه ۱۶۰ هستم کفش پاشنه ده سانتی میپوشم همیشه میخوام دخترونه باشم این حر ...
منم ۱۶۰ ام
ولی همین لباست هم قشنگه
خوش بگذره بهتون عزیزم
MAFIA PLAYER میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
کرم سفید کننده بدن وکس میخوام بگیرم نمیدونم خوبه یا نه
تاحتلام استفاده نکردم پس بزن که تا اون موقع روشن بشه
حالا یکمم پنکک یا پودری چیزی بزن سفید بشه
لاک بزن خوشگل تر شی
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
عزیزم کرمش برا جشن اینا خیلی خوب هست سفیدی موقت همون موقع سفید میشه ضدآب هم هست باید با شامپو یا صاب ...
عه چقد خوب منم میگیرم برای جشنا احتیاج میشه
به نظرت عکس لباسی که گذاشتم خوب هست؟ واسه عروسی پسرعمو شوهرم خوبه زیادی لختی نیست
گن ساعت شنی عالیه
برای باسن پروتز باسن بگیر ولی روشن یه شلوارک یا شورتک کرم رنگ بپوش کامل سفت میکنه تو تنت مشخص نمیشه اینجوری
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )