2777
2789
عنوان

همش باید حموم باشم😑

548 بازدید | 34 پست

دوستان من پوسته کف سر خشک دارم و بعد از یک روز حمام، سرم شدید خارش میگیره و پوسته میریزه 

سرشور خریدم استفاده کردم تغییر نداشت

گفتم شاید مشکل از شامپو هست اونو عوض کردم فرقی نکرد

سرم کف سر سریتا و فولیکا گرفتم فایده نداشتن اصلا

چیکار کنم خسته شدم چندین وقته درگیر این مشکل هستم☹

متاسفانه اصلا شرایط مراجعه به پزشک هم ندارم 💔

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

ببر کف سرت زالو بندازن  راحت میشی

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه شامپوهای!!!! این دو تا شامپو هایی ک گفتی من خریدم ریختم دور از بس بدن.  اگه میخوای از شر موهای سرت خلاص شی و ریزش بگیری حتما از این دو تا شامپو بزن 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
اگر میخواهید ریزش مو بگیرید و سرتان یکدست سفید و طاس شود از شامپو فولیکا استفاده کنید

جدی میگی

اتفاقا شامپوش رو خریده بودم ولی استفاده نکردم

چه شامپوهای!!!! این دو تا شامپو هایی ک گفتی من خریدم ریختم دور از بس بدن. اگه میخوای از شر موهای سر ...

عزیزم من اسپری کف سرشون رو گرفتم

و گرنه شامپو ogx و لورال و ... استفاده کردم

شاید خشک نیست و قارچیه؟کمی سرکه با آب قاتی کن بشور ببین بهتر نمیشه؟ خشک نمیشه موت نترس ولی رنگ موت ع ...

واقعا موهام رو داغون نمیکنه سرکه؟

عزیزم اسکراب کن کف سرتو

زیاد با آب داغ نشور 

آبرسان مو بزن بعد از حموم

سلام زرافه‌ی بابا هستم. همیشه خودم رو دختری توی کوچه پس کوچه های ایتالیا تصور میکنم..مثل حمید معصومی نژاد دلم میخواد غرق بشم تو کافه هاشون.برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خوبه(سوالی بود در خدمتم) مترجمم هستم و ساب کیدراما سیدراما میزنم. تایپم intj هستشو بشدت درونگرا.در کل آدم وطن پرستی هستم.متاسفم که برای حال بدتون فقط میتونم بگم "ای بابا".. تا اینجا اومدی دلت خواست برای منم صلوات بفرست و بگو تا منم دعات کنم🩷

جدی میگیاتفاقا شامپوش رو خریده بودم ولی استفاده نکردم

بله  افتضاح بودن افتضاحححح شوره سر هم دقیقا باهاش آوردم.  موهام دسته دسته اومد پایین . ۱۴۰ تومن خریدم شامپو. فولکیا رو . الان یه شامپو دیگه میزنم بهتره

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني