2777
2789
عنوان

بهترین تصمیمی که برای خودم گرفتم لیپو کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 10643 بازدید | 283 پست

هیکل زیبا و عادی فقط اراده میخواد برای رژیم و ورزش اراده نداشته باشی هر جراحی کنی ظرف یکی دوسال باز میشه مثل قبل 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

نظر شخصی من اینه هرچقدم خوشگل شم نمیرزه

چرا یخاطر نظر بقیه اینقد زجر بکشم من خودمو همینطوری دوست دارم نظر بقیه مهم نیست

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظر شخصی من اینه هرچقدم خوشگل شم نمیرزهچرا یخاطر نظر بقیه اینقد زجر بکشم من خودمو همینطوری دوست دارم ...

نظر بقیه تهش:

عملیه!

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
مردم بدبختو کم تشویق کنید برن بدشونو تیکه پاره کنن تا مثلا خوشگل بشن

تشویق چیه دارم میگم پیش دکترای دوهزاری عمل نکین 

مگه گفتم برین حتما عمل کنین خوبه؟؟؟؟؟؟

😕😕😕😕😕چه ادمایی هستین

من از دوران نقاهتش می ترسمچون کسی نیست یکی دو هفته پیشم بمونه

نقاهتش حداقل یکماههه گول نخور کامنت بالاییمو بخون همینجا تاپیک زدن چی گفتن درباره لیپو بعد عمل ماساژ داخل حموم داره دردش میگن درحد مرگه بنظرم اسی داره تبلیغ میکنه 

نظر بقیه تهش:عملیه!

مردم هرجور باششی ابراد میگرن بی خیال

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
خب اصلا تبلیغ کنه!حتما دکترش خوب بوده که تبلیغ کرده بعدم اگر کسی بخواد بره پیش دکتر ایشون چشم و گوش ...

بخدا اصلا جنبه تبلیغی نداشت 

من خواستم تجربیاتمو بگم 

هم اینکه بگم واسه هیچ عملی پیش دکترای ارزون و دوهزاری نرین که تر بزنن 

گفتم هم صورت هم هیکل

هیکل زیبا و عادی فقط اراده میخواد برای رژیم و ورزش اراده نداشته باشی هر جراحی کنی ظرف یکی دوسال باز ...

من چندین ساله تابستونا هر روز ورزش می کنم روزی ۱ ساعت باشگاه

بقیه ی فصلا هفتهی ۳ جلسه ۱ ساعته 

اما شکم و پهلو هام کاملا از بین نرفته

نقاهتش حداقل یکماههه گول نخور کامنت بالاییمو بخون همینجا تاپیک زدن چی گفتن درباره لیپو بعد عمل ماساژ ...

دردم گرفت😲😫

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️