2777
2789

من ۱۶ سالمه و وقتی میخاستم برم هشتم ترک تحصیل کردم امسال قراره دوباره شروع کنم و میخام دوباره هفتم رو بخونم چون اون سال بزور خوندم و شرایط خانواده جوری بود که از کل سال شاید سه ماه رو خوندم و معدلم ۱۳ و شصت و سه شد 😔

و من هیچی از مدرسه یادم نمیاد هیچی حتی درسای  کلاس چهارم رو فراموش کردم

چه پیشنهادی دارین چیکار کنم از استرس همش حالت تهوع و درد معده و سردرد دارم

چیکار کنم؟؟

نگران نباش واسه پایه هشتم نیازی نیست پایه های قبل بلد باشی فقط چیزای پایه رو بلد باش بقیه رو تو هشتم میخونی یکی از اقوام منم از ابتدایی چیزی بلد نبود الان معدل هشتم امسالش شد ۱۹.۹۶ فقط رو همون هشتم تمرکز کن ✨

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگران نباش واسه پایه هشتم نیازی نیست پایه های قبل بلد باشی فقط چیزای پایه رو بلد باش بقیه رو تو هشتم ...

همون هارو بلند نیستم

کلا همه چی یادم رفته حتی اسماشون ریاضی فارسی علوم انگار یکی همرو با پاک کن پاکش کرده هیچی یادم نمیاد 😭😭

اینا اصلا چیزایی نیستن که بخاطرش استرس داشته باشی

من الان ۱۲ امم

هفتم هشتم نهم مجازی بود

من انقد نخونده بودم که حتی نمیدونستم کتابای هفتم هشتم نهم چی داره وقتی رفتم دهم حتی بلد نبودم کسرو هم مخرج کنم

هرچند اونموفع امتحان نهاییا فاجعه نبود مثل الان

ولی الان رشتم حسابداریه معدلم ۱۹.۸۸ هیچ مشکلی ام نداشتم

ادامه تحصیل بده رشته ای که دوس داریو انتخاب کن زندگیو سخت نگیر کلا

عجب...
اینا اصلا چیزایی نیستن که بخاطرش استرس داشته باشیمن الان ۱۲ اممهفتم هشتم نهم مجازی بودمن انقد نخونده ...

واقعا؟؟🥲

امیدوارم کردی

من میخام معلم خصوصی بگیرم برای یادآوری

معلم خصوصی میتونه درسای پایه کل چهارم پنجم ششم و هفتم رو بهم یاد آوری کنه؟؟؟

هزینه معلم خصوصی چقدره؟؟

بنظرت چقدر طول میکشه یادآوری؟؟

ببخشید سوالام زیاد شد خیلی حالم بده

همون هارو بلند نیستمکلا همه چی یادم رفته حتی اسماشون ریاضی فارسی علوم انگار یکی همرو با پاک کن پاکش ...

سخت نگیر یک ماه بری همچی دستت میاد بعد غصه میخوردی چرا الکی انقدر استرس گرفتی 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

واقعا؟؟🥲امیدوارم کردیمن میخام معلم خصوصی بگیرم برای یادآوریمعلم خصوصی میتونه درسای پایه کل چهارم پن ...

نیازی به معلم خصوصی نیست ولی اگه فک میکنی لازمه بگیر

ببین بقیه درسا که خوندنی ان همشم چرتو پرت فقط ریاضیه که باید بلدش باشی که ابتدایی فقط ضربو تقسیم و جمع و تفریق با قواعد کسر هارو داره اینارم بزنی تو گوگل همرو برات میاره

ریاضی هفتمم فقط توانو یاد میده تا جایی که یادمه

یسری چیزا مثل محیط و مساحت و حجم باورت نمیشه من هنوزم اینارو بلد نیستم فرمولاشو هربار یادم میره😂

ولی بد نیست معلم خصوصی بگیری هفتم رو بهت یاد بده و هر سوالی داشتی از سال های قبل هم ازش بپرسی

راجب هزینش نمیدونم ولی ساعتی فک کنم ۲۰۰ به بالا باشه

عجب...

یچیز دیگه

اگر هدفت رشته های ریاضی انسانی تجربیه که هیچی

ولی اگه دوست داری بری رشته های هنر باید بهت بگم گه خیلی قشنگن🥹✨️

سختیای خودشونو داره و هزینشون به شدت بالاست ولی خب

رشته معماری داریم گرافیک داریم عکاسی داریم طراحی لباس داریم طراحی جواهرات و کلی رشته های قشنگ دیگه

توی تخصصیاشون نقاشی میکشن طراحی میکنم لباسایی که دوختن رو میپوشن فشن شو راه میندازن عکاسی میکنن و کلی کارای قشنگ

اینارو بهت میگم که اگه دیدی هفتم هشتم نهم سخت بهت گذشته بدونی میتونی رشته مورد علاقتو انتخاب کنی کاری که دوست داریو ادامه بدی روی روحیه تاثیر میزاره

عجب...
یچیز دیگهاگر هدفت رشته های ریاضی انسانی تجربیه که هیچیولی اگه دوست داری بری رشته های هنر باید بهت بگ ...

چه خوب🥺🌱🦋

راستش هنوز تصمیم نگرفتم اما به حقوق و روانشناسی علاقه دارم