2777
2789
عنوان

سرویس قابلمه جهاز چی بگیرم

986 بازدید | 63 پست

خونواده نامزدم زیاد اهل رفت و آمد نیستن نهایت سالی یک‌بار اگه مجبور شم دعوتشون کنم .

چند دست بگیرم ؟ گارانیت چدن سرامیک یا تفلون کدوم ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سرامیک و چدن خوبه ی دست سرامیک ی دست چدن بگیر

کدوم برای مهمون کدوم دم دستی ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
نظر منم همینه

کدوم مهمون کدوم دم دستی ؟چند پارچه بگیرم ؟

کدوم برای مهمون کدوم دم دستی ؟

دم دستی دیگه چیه عزیزم .. دو دست خوبشو بگیر .. فرقی نداره اکدوم استفاده کنی برا خودت استفاده کن لذتشو ببر .. من دو دست گرفتم از عالی تره استفاده میکنم همیشه ..

یه دست چند دست چه معنی میده جز جا گرفتنپول دست های دیگرو بده چیزای درست درمون

خب چی بگیرم 

از من سرامیکیه کوچیکاش دم دستی استفاده میکنم سایز بزرگشم برای مهمان 

جدا چیزی نگرفتم برامهمان

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

مارک دسینی عالیه 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "