2777
2789

این اینستا شده بنگاه خبرپراکنی چرند و پرند.

روح مردگان مگه چیکارمون میکنه مثلا بیاد خونه؟ گاز میگیرن یا لگد میزنن؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگید تو رو خدا من تازه سم تاپیک  نمک بارداری از تنم خارج شد خداسر شاهده من منطقه محرومم اینقدر خرافات نداره 

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

همه برنامه میچینن یه پنجشنبه شبی خونه باشن فیلم ببینن عشق و حال کنن اینم ازمون نگیرین😂

هرچی خوبی وخوشی باشه کم کم ازمردم میگیرن  نمونه اش واردکردن نخبه های افغانی😏وسرگرم کردنه مردم بااین خشتک آویزونا😶برای .......

اتفاقا اون شب باید خونه بمونیم و ...😂😂😂

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
ولا این همه زحمت میکشن میان تا اینجا واسه دیدن ما 😂

والله به خدا😁😁😁

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
اونم شد حکایت سیزده صفر مردم ریختن تو طلا فروشی‌ها الآنم لابد باید پنجشنبه ها بریم رستوران و هتل کار ...

پول باشه میریم لازم نیست از مرده هامون فرار کنیم موضوع اینه پول نداریمم😄

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده