2777
2789

میخواستم با دوستم بریم سفر چمدون و همه چیو بسته بودیم بلیط هارم گرفته بود خلاصه آماده آماده بودیم که یه سفر بین کاری بریم بعد نامزدم خبر نداشت زنگ زد گفت بلیط گرفتم همون روزم بلیط گرفته بودم اونم گفت میرسه اینجا گفتم میخوام برم مسافرت گفت برو مشکلی نداره میرم هتل کارا رو خودم انجام میدم ولی من حس کردم ناراحت شد مسافرت رو کنسل کردم دوستم گفت اشتباه میکنی از همین الان بهش رو میدی آخه اینجا کسیو جز من نداره گفت شاید به کمک احتیاج داشت برا سفارت و مهاجرت من راهنماییش کنم الان به نظرتون بهش رو دادم اشتباه کردم سفرمو کنسل کردم یا بهش احترام گذاشتم

نه کارت خوب بوده 

سفر کجا میخواستی بری؟

واییییی من خیلی دوست دارم عکستو تیپتو ببینم 

نمیشه حالا انلاینی بزاری🥹😍

https://abzarek.ir/service-p/msg/2030756ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه اگر مهم نبوده، الویت اول خانواده‌اس نامزدتم عضو جدید خانواده‌ ته پس اشتباه نیست، البنته اگر ایشونم مث شما باشن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
نامزد یعنی عقد کردید؟اگر عقد کردی به هر حال اولویت همسرت خوبه که کنسل کردی

خیر عقد نکردیم ایشون قرار بود به حرفاش عمل کنه کارای مهاجرتشو درست کنه اینجا مطب بزنه اون موقع عقد