2777
2789
عنوان

افغانها کمترشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 69 پست
متاسفانه ما مردم ایران باهم اتحاد نداریمهمه جور بلایی سرمون درمیارن بازم هیچ کاری نمی‌کنیماز ماست که ...

تازمانی که بدونن اینجا کار هست از زیرزمین هم شده میان

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه شما کجایین که پر از افغانیهشهر ما یه دونه هم نیست

پاشو بیا تهران برو اصفهان برو شیراز برو مشهد ببین چه خبره 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

انشاالله که کم بشن و برن  اما یک حقیقت با رفتنشون جای ما وسیع نخواهد شد  من از افغانیا حمایت نمیکنم  اما باید فراموش نکنیم که انسانیم،درسته خیلیاشون بی فرهنگ،  از لحاظ ادب  افتضاح و همچنین بهداشت اما اونا هم انسان هستن وما حق توهین رو نداریم من تو خیلی از تاپیک ها خیلی دیدم توهین میکنن واقعا متاسفم برای مردم کشورم  من با افغانیا  همکلاس بودم مسافرت رفتم  خیلی برخورد داشتم تو اجتماع اما. همه که مثل هم نیستن   افراد بی ادب ، کثیف. هرزه، نفهم ،دیونه ، دزد ، متجاوز ،میتونه از هر ملیتی باشه تو ایران خودمون هم هست چنین افراد وما بخاطر یه تعداد نمی تونیم کل جامعه شون رو زیر سوال ببریم  درسته که این یه تعداد هم نباید وجود داشته باشند چون اونا مهاجر هستند و چنین حقی رو ندارن که برن یه کشور دیگه رو به آشوب بکشن  ولی خب رفتار و گفتار خیلی از ما ها عادلانه نیست 

مگه شما کجایین که پر از افغانیهشهر ما یه دونه هم نیست

خوشا به سعادتتون که تاحالا چشمتون به جمالشون روشن نشده.

شهر ما هم تا همین هفته فکر میکردم نداره. بعد فهمیدم اتفاقا زیادن ولی تو محله‌های فقیر و سطح پایین ساکنن که من ندیده بودمشون. اون روز رفته بودم مرکز بهداشت فهمیدم.

توی شیراز، تهران و خراسان که انگار اکثریت جمعیت رو تشکیل میدن.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بعضیا ک قاچاقی ان 

قایم میشن یه مدت 

سالای قبل هم ایجور میشد قایم میشد اب از اسیاب میفتاد

میریختن بیرون

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز شمار تا تحویل سال و شاید این بهار درخت آرزوهایمان جوانه زد.                        در انتظار بهار 🌱۴🐍۱۴ هجری شمسی                                به امید سالی سبز برای همه ی ما ...💚

انشاالله که کم بشن و برن اما یک حقیقت با رفتنشون جای ما وسیع نخواهد شد من از افغانیا حمایت نمیکنم ...

یه جوری حرف میزنین انگار یادتون رفته چندنفرو کشتن به چندتا زن و بچه تجاوز کردن!کلیپ درست میکردن به ایرانی ها فحش میدادن!بحث فقط جا نیست بحث امنیته.درضمن ایرانی ها تو شرایطی نیستن که به فکر بقیه کشورا باشن چون اول مشکلات خودشون باید حل بشه

انشاالله که کم بشن و برن اما یک حقیقت با رفتنشون جای ما وسیع نخواهد شد من از افغانیا حمایت نمیکنم ...

حتی اگه خیلی مودب و فهمیده و تمیز و فرهیخته هم باشن غیرقانونی هستن. دولت همینجچریش هم کسری بودجه داره بعد ۲۵ درصد بودجه دولت داره خرج همسنایی میشه که حتی هویت و شناسنامه ایرانی ندارن.

بله درسته بعضیاشون خوب هستن. مثلا کارگردان سریال پوست شیر هم یک افغانه که یکی از بهترین سریال‌های تاریخ ایران رو ساخته به گفته منتقدان. ولی چون ایشون آدم فرهیخته هستن و سرمایه انسانی محسوب میشن و مهاجر قانونی و تابع ایران هستن دلیل نمیشه که ما بگیم پس همه این پناهجویان بی نام و نشان تو کشورمون باشن چون انسان هستن و ممکنه از بینشون چهارتا خوب دربیاد.

افغان خوب که سرمایه محسوب بشه تو ایران نمیمونه. نهایتا ایران براش یه پل هست که برسوندش اروپای شرقی.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻