2777
2789
عنوان

مامانم خیلی بیشعوره خیلی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 49 پست

اول اینکه مادرت رو باهاش درست صحبت کن بیشعور اصلا واژه مناسبی برای یک مادر نیست خودتم مادر میشی بعضی وقتا انقدر مشکلات ادما زیاد میشه دنبال ی راه یا چاره هستن به همه میگه که خودشو خالی کنه الان داریش هواشو داشته باش از دست که بدی میفهمی چیرو از دست دادی 

بی شعور که خوب نیست ایشون بیشتر ساده‌ لوح هستن.تا دیدی داره به بقیه اطلاعات اضافی میده برو وسط بحث و ...

خب اکثرا تنها میره این ور اون ور ولی گاهی پیش میاد منم میرم 

مثلا رفته بودیم طلا فروشی

برگشته ب آقاهه ک دوست بابامه میگه ببیننننن (ببین شروع درد و دلاشه ) شوهرم فلانه، خونمون فلانه، سرکار نمیره و .... داشتم آب میشدم از خجالت 

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق داریاگه شعور داشت که تورو پس نمیداخت که براش هاری بگیری

از نظرت حرفای اون بی ادبانه س، بعد خودتم با بی ادبی کردن جواب میدی؟ 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
بابای منم اینجوریه چند بار دعوا کردم باهاش ب خاطر این اخلاقش ولی درست نمیشه، ماهم دیگه هیچی بهش نمیگ ...

یکی از آشناهدی نا خانمه افسردگی و نشکل اعصاب گرفته اونروز به مانانم گفته شوهرم‌هر جا میشینه هر جی داخل خونمون اتفاق میفته میگه.تا کسی بهش نرسه نمیفهمه مشکلاتی که به نظر ما بی اهمیته چقدر میتونه بزرگ‌باشه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
اون کلمه زشته اینجوری نگوولی در کل کاری نمیتونی بکنی یعنی درمان نداره فقط اگه جایی بودی و دیدی داره ...

دیروز همین شد ب من گفت ت برو اونور حرفامون تموم شد بیا 🙂😐😐😐😐😐😐😐😐💔💔💔💔💔

امروز                                                                     گفتی خدایا شکرت رفیق ؟ :)
یکی از آشناهدی نا خانمه افسردگی و نشکل اعصاب گرفته اونروز به مانانم گفته شوهرم‌هر جا میشینه هر جی دا ...

ما ک دیگه هیچی ب بابام نمیگیم سعی می‌کنیم کوچیک ترین مشکل هم ازش قایم کنیم وگرنه همراه میشینه میگه 4 تا هم میزاره روش  

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

فقط اونایی ک درک میکنن 🙂🙂🙂💔

متاسفانه مجبوریم تحمل کنیم عزیزم🥲🥲🥲💔💔❤️❤️

راند سوم زندگیم...❤️‍🔥❤خدایا شکرت بخاطر همه چیزایی که بهم دادی و ازم گرفتی...دوست دارم یدنیا❤💖

هر چقدم بهت بر بخوره

این عنوان در شان مادر نیست

متاسف شدم واقعا

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

2810