2777
2789
عنوان

آیا گوشی هایِ قدیمی و معیوب و بدون استفاده تویِ خونه دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 42 پست
موندم چطور تبلیغ شغلتو میکنی ولی تعلیق نمیشی ؟!!!! واقعا برام عجیبه اگرما بودیم پنج دقیقه طول میکشید ...

سلام

خیلی فرق داره با چیزی که صرف تبلیغات باشه!

و اینم توجه داشته باشید که تمام تاپیک ها در دسته بندی مربوط و طبق قوانین ایجاد شده!

هیچ وقت بی دلیل کسی تعلیق نمیشه!

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر نمیکنم با این مبلغ غیر سامسونگ یا شیائومی گزینه دیگه ای باشه هر کدوم بهتر همون لطفا راهنمایی و ...

درسته

سامسونگ A35

شیامی note 13 pro

این دوتا عالیه تو این رنج

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
سلام. من یه اچ تی سی مدل دیزایر ۸۱۶ دارم که صفحش کامل خرد شده. می ارزه یا نه؟

سلام برای تعمیر نه

اگر اشتباه نکنم اینترنتشون 3g هست درسته؟

A50 بود کلا تو دعوا ۵۰ بار کوبوندم زمین از وسط نصف نشد ولی همه چیش جداشد

آهان ...

باید تک تک قطعات چک بشه و علت خاموشیش پیدا بشه

چیزی نیست ک تعمیررنشدنی باشه!

من یدونه آیفون ۴ اس داشتم ، مال خیلی سال پیش توش کلی عکس و نوت بود اشتباهی ریست کردم همش پرید ، الان خرابه ی جا گفت می تونم برات درستش کنم می خوام بپرسم میشه حافظشو برگردوند چون اطلاعات توش خیلی برام مهم بود 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
آهان ...باید تک تک قطعات چک بشه و علت خاموشیش پیدا بشهچیزی نیست ک تعمیررنشدنی باشه!

هزینش چقد میشه اینجوری؟

از صفر که هیچ از منهای بی‌نهایت شروع خواهم کرد و از هیچ‌ چیز نمی‌ترسم 🪴
من یدونه آیفون ۴ اس داشتم ، مال خیلی سال پیش توش کلی عکس و نوت بود اشتباهی ریست کردم همش پرید ، الان ...

سلام

اگر ریست کردید خیلی خیلی ضعیفه احتمالش

مگر توی حافظه ی مجازی اش یا کاربریتون باشه اونم نه همه اطلاعات

سلاماگر ریست کردید خیلی خیلی ضعیفه احتمالشمگر توی حافظه ی مجازی اش یا کاربریتون باشه اونم نه همه اطل ...

مرسی عزیزم نمی دونم حافظه مجازی و کاربری کدوم قسمت میشه 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
هزینش چقد میشه اینجوری؟

اصلا نمیشه نظر داد

شاید با ۵۰ تومن درست بشه اصلا

شاید فرضا فقط ال سی دی بخواد که خوب اون حدود یک و خورده ای هست

2810