2777
2789
عنوان

بیایین برای حاجت رواییتون سوره کوثر بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 64 پست

دوست خوبم إن شاالله حاجت روا و عاقبت به خیر بشی.🌸 

اللهم صل علی محمد و آل محمد  💚

برای رفع گرفتاری هام ، التماس دعا دارم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

التماس دعا🌱❤️

برات سوره کوثر خوندم عزیزم ان شالله هر چه سریعتر دلت شاد بشه 

توام منو خیلی دعا کن مشکلم رفع بشه خدا برام معجزه کنه 

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
دوست خوبم إن شاالله حاجت روا و عاقبت به خیر بشی.🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد 💚اللهم صل علی محمد ...

ان شالله هر چه از خدا میخوای بده بهت عزیزم برات سوره کوثر خوندم توام منو دعا کن خدا برام معجزه کنه ممنونم

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
دعاکن برام مستقل بشم درآمدی بیاد برام انقدر زیر منت کسی نباشم منم برای شما دعا میکنم 😭

عزیزم إن شالله هررر چه سریع تر به خواسته دلت برسی شاد بشه برات سوره کوثر خوندم توام برا من دعا کن ممنونم

به نیت حل مشکل و گرفتاریم خیلی دعام کن اسمم زهراست

منم براتون دعا میکن حاجت روا ان شاءالله

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم
ان شاءالله كه خيلي زود به حاجت دلت برسي ❤️

ممنونم عزیزم همچنین شما برات سوره کوثر خوندم توام برای من خیلی دعا کن 

اسمم زهراست التماس دعا

برات خوندم ان شالله حاجتت روا 

منو خیلی دعا ممنون

ان شالله هر چه از خدا میخوای بده بهت عزیزم برات سوره کوثر خوندم توام منو دعا کن خدا برام معجزه کنه م ...

الهی آمین. 

ممنونم دوست خوبم. 😍

باشه حتما ، إن شاالله به خواسته دلت برسی و از ته قلبت شاد بشی. 💚💖

ممنون میشم ازتون منم دعا کنید❤️🙏🏻

برات سوره کوثر خوندم عزیزم ان شالله دلت شاد بشه توام منو دعا کن برای فرج آقا دعا کن ممنونم