2777
2789
عنوان

بالخره منم یروزی شوهر میکنم و باهاش 🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 31 پست

چه دل خوشی داری خواهر 🙁

مجرد بمون ازدواج چیز خوبی نیس باورکن  😞

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

نمیخوام‌تو دلتو خالی کنم ولی دوستیا بادوام تر از ازدواجا شدن

😂😂 اگه با دوام چرا طرف نمیگیره؟ 

چون می‌دونه ی روز تموم میشه 

مهم نی ۶ سال با طرف باشع اما حاضر نشده باهاش ازدواج کنه یعنی ی.  روز تموم میشه براش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂 اگه با دوام چرا طرف نمیگیره؟ چون می‌دونه ی روز تموم میشه مهم نی ۶ سال با طرف باشع اما حاضر نشده ...

خب گلم ۶ سال کم نیس ولی خیلیا تا ۲ سالم باهام زیر یک سقف نمیمونن تمام 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

😂😂 اگه با دوام چرا طرف نمیگیره؟ چون می‌دونه ی روز تموم میشه مهم نی ۶ سال با طرف باشع اما حاضر نشده ...

ما ۵ سال دوس بودیم ازدواج کردیم

حدودا ۱۴ ساله باهمیم

میتونستیم همین دوستیو تااینجا ادامه بدیم ک ب نظرم بدم نمیشد

ولی درکل هستن ازدواج میکنن ی سال نشده جدا میشن

طلاق زیاد شده منظورم اینه

طرف ۶ سال دوسته ازدواج یکی دیگه زیر ۱ ساله منظورم ب این بود

اگه میخواید منو بشناسید باید بگم ن ضد زنم ن ضد مرد فقط واقع بینم تو تاپیکا میگن وقتی خیانتی از مرد متاهل هست مقصر فقط مردء نفر سوم بی تقصیره چون ب ما متعهد نیست ،از وقتی این جمله اومده خیانتا بیشتر و بیشتر شده ولی باید بگم اشتباهه اون نفر سومم مقصره میخواد متعهد باشه میخواد نباشه، با این مدل روشن فکریا و حرفا داریم باعث میشیم عذاب وجدانا از بین بره انسانیت بمیره متعهد و غیر متعهد نداریم در برابر هم مسئولیم نباید بهم اسیب بزنیم                        درست یا غلط فکرء من اینه                   .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ما ۵ سال دوس بودیم ازدواج کردیمحدودا ۱۴ ساله باهمیممیتونستیم همین دوستیو تااینجا ادامه بدیم ک ب نظرم ...

خب اون فرق داره اون حتما موقع  آشنایی و نامزدی هم درست نشناختن و طلاق گرفتن 

وگرنه اگه از صمیم قلب همو مخان و شناخت کامل دارن خب چرا ازدواج نمیکنن

خب گلم ۶ سال کم نیس ولی خیلیا تا ۲ سالم باهام زیر یک سقف نمیمونن تمام

متوجه نشدی عزیز 

خب شش سال باهمن چرا نمیگیره طرف 

بعد اصلا ۱۱ سال باهم باشن وقتی دوستن و ی روز جدا میشن چ فرقی داره 

د اون ک میگی طلاق گرفته دوسال هم زندگی نکردن حتما شناخت کامل از هم نداشتن یا عاشق هم نبودن

خب اون فرق داره اون حتما موقع آشنایی و نامزدی هم درست نشناختن و طلاق گرفتن وگرنه اگه از صمیم قلب هم ...

ما همو دوس داشتیم و از صمیم قلب الانم همینه.اما همش میگیم کاش این ۱۴ سالو دوست می موندیم

تو این سن ازدواج میکردیم

مسئولیتا هست محدودیتا

بچه

خانواده ها فک و فامیلا دوستی این چیزارو نداره

اخر ۱۹ ازدواج کردیم

باید تا ۳۰ دوست می موندیم

خیلی فرق داشت اوضاع 

اگه میخواید منو بشناسید باید بگم ن ضد زنم ن ضد مرد فقط واقع بینم تو تاپیکا میگن وقتی خیانتی از مرد متاهل هست مقصر فقط مردء نفر سوم بی تقصیره چون ب ما متعهد نیست ،از وقتی این جمله اومده خیانتا بیشتر و بیشتر شده ولی باید بگم اشتباهه اون نفر سومم مقصره میخواد متعهد باشه میخواد نباشه، با این مدل روشن فکریا و حرفا داریم باعث میشیم عذاب وجدانا از بین بره انسانیت بمیره متعهد و غیر متعهد نداریم در برابر هم مسئولیم نباید بهم اسیب بزنیم                        درست یا غلط فکرء من اینه                   .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ما همو دوس داشتیم و از صمیم قلب الانم همینه.اما همش میگیم کاش این ۱۴ سالو دوست می موندیمتو این سن از ...

خب ازدواج همینه دیگه یعنی عشق و تعهد ومسئولیت 

وقتی با طرف دوستی هیچ تعهدی نسبت. ب تو ندارع خیلی راحت می‌تونه بره با ی دختره دیگه و بگه مگه زنمی یا نامزدم و دختر مردمی الخصوص پسرای این دوره زمونه 

خب ازدواج همینه دیگه یعنی عشق و تعهد ومسئولیت وقتی با طرف دوستی هیچ تعهدی نسبت. ب تو ندارع خیلی راحت ...

ن این رو من و ناراحتیم حساس بود خانواده هام میدونستن هرروز از صب تا شب با هم بودیم

ولی خو من از درسم افتادم 

بعد ازدواج زود بارداری ناخواسته پیش اومد نتونستیم دوتایی باهم باشیم زیاد الان انگار شده عقده

بعد سنمون کم بود سن کم برا ازدواج سخته خدایی

تعهد ومسئولیت خوبه عالیه ولی زود بود برا سن ما

الان پشیمون نیستیم همو دوس داریم ولی حرف جفتمون همینه کاش تااین سن دوست بودیم باهم

میدونم دوس پسر دوس دختر زیاد ه 

اما من حالم از این روابط ب هم میخوره

اصلا نمیتونم کسی رو فراموش کنم هرگز مگر این ک بمیرم

حتی کامنتای فیسبوکمم یادمه

اصلا بیاید فکر کنیم ک ی خطبه خوندیم حلال شد یعنی میخوام بگم خارج از مسائل حرام و حلال و..... 

به کسی میگیم دوست ک نره(نرود) دوست مال همیشت 

من دوست دارم ک شهیده اما باهاش دوستم بعضی وقتا تعداد

برادر هامو اشتباه نوشتم تو فرم انقد ک حسش میکنم

دوست عبدیه 

کاری ب دختر و پسرش هم ندارم وقتی دوست شدیم دیگه دوستیم

من دوستامو هیچ وقت دور نمیندازم 

دوست معنیش نیست اونی ک رفته 

اون اگه دوسته چرا رفت؟ وقتی نیاز داشتی بهش؟ اصلا ب بودنش ب پولش به راهنماییش اصلا نیاز ج ن س ی نیاز پز دادن به این ک رفیقیم 

وقتی میگن دوست پسر میگم خوب چرا نرفت بگیره

میگن دوست دختر میگم خوب چرا بیخیال مهریه و خونه و ماشین نشد ازدواجو آسون کنه 

دوست نیستیم باهم دشمنیم در لباس دوست

چ واژه هایی خراب شد

مرد زن مادر بچه عشق 

همشو به فنا دادیم خودم ی پانزده سال قبل شما

میدونم دوس پسر دوس دختر زیاد ه اما من حالم از این روابط ب هم میخورهاصلا نمیتونم کسی رو فراموش کنم هر ...

من منطق حرفتون رو قبول ندارم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
متوجه نشدی عزیز خب شش سال باهمن چرا نمیگیره طرف بعد اصلا ۱۱ سال باهم باشن وقتی دوستن و ی روز جدا میش ...

خیلی از دوستیا منجرب به ازدواج میشه اینجوری این چند سال از هم شناخت پیدا میکنن حداقلش اینه که میفهمن بدرد هم نمیخورن بهم میزنن 

ولی طلاق گرفتن خیلی بدتره خودت یکم فک کن بهش 

من منطق حرفتون رو قبول ندارم

منطق کجاش رو عزیزم؟ کسی ک همش استرس داریم نکنه بره ناراحت شیم ک دوست نیست اونی ک اگه موتادم شدم ترکم میده دوسته 

من ک نمشم اگر ی روز بخوام دوست شم هم اول میرم به پدرش میگم ما دوستیم 

ازدواج یک مرحله پایین تر از دوستیه به نظر من

دوست پسر 

دوست دختر 

واژه دوست واسه من محکم تر از چیزیه ک بشه رهاش کرد و فراموش

منطق من رو قبول نداشته باش

چون منطق من مال منه قرار نیست کس دیگه ای باهاش زندگی کنه

مثل سیستم عامل آی او اس 

و اندروید

منطق کجاش رو عزیزم؟ کسی ک همش استرس داریم نکنه بره ناراحت شیم ک دوست نیست اونی ک اگه موتادم شدم ترکم ...

منم با دوستی های الکی مخالفم و خوشم نمیاد ولی خب نمیشه همه اینا هم به ازدواج ختم بشه گاهی فقط یه ‌‌شناخته 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
خیلی از دوستیا منجرب به ازدواج میشه اینجوری این چند سال از هم شناخت پیدا میکنن حداقلش اینه که میفهمن ...

خب چکاریع نامزدی برای همین مواقع گذاشتن برای شناخت اتفاقا من هر چی طلاق دیدم قبلش با هم دوست بودن بعد خبرش دراومده دختر یا پسره خراب بودن با چند نفر دیگه هم بودن